• Мъжки платнени шорти Yoga+, сив меланж
  • Мъжки платнени шорти Yoga+, сив меланж
  • Мъжки платнени шорти Yoga+, сив меланж
  • Мъжки платнени шорти Yoga+, сив меланж
  • Мъжки платнени шорти Yoga+, сив меланж
  • Мъжки платнени шорти Yoga+, сив меланж

Мъжки платнени шорти Yoga+, сив меланж

Réf.
8327561
НАЙ КАТАЛОГ
Шорти от еластична, дишаща материя за повече мекота и плътност. 2 странични джоба, малък джоб с цип за ключа от съблекалнята.

2 цветове

  • Мъжки платнени шорти Yoga+, сив меланж
  • Мъжки шорти Yoga+, сини
Свобода на движение
Двойно по-еластична материя, ластик на колана с връзка, плоски шевове.
Дишаща функция
Техническа тъкан, която абсорбира и намалява усещането за влага.
Бързина на сушене
Против изстиване по време и след тренировка.

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Състав
Основна тъкан : 88.0% полиестер, 12.0% еластан
Test lab terrain
Дрехата е преминала тестове с изпиране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове редовно се провеждат в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Създаден, за да
за динамична йога.
Гаранция
2 years

съвети

Инструкции за поддръжка
Всички дрехи от памук или синтетика се перат на 30°С или максимум на 40°С. Могат да се сушат в сушилня. Гладене при средновисока температура. Перете отделно дрехите в ярки и дрехите в тъмни цветове. Естественото сушене е полезно за околната среда, спестява електроенергия и удължава живота на дрехите.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция на дрехите за йога Domyos
Цялата серия дрехи е създадена така, че да осигурява максимален комфорт по време на тренировка. Екипите на Domyos създават дрехи, които да превърнат тренировките ви по лека гимнастика и йога в моменти на удоволствие. Забравяте с какво сте облечени, за да се концентрирате върху позите и дишането. Моделите се тестват и непрекъснато се усъвършенстват и благодарение на изказаните от клиентите мнения.
Защо да практикувате йога?
Йогата, чиито корени могат да се проследят до Древна Индия, е дисциплина, чрез която се постига сливане на тялото и ума. При редовни тренировки човек започва да се чувства добре и физически, и психически. Тялото е по-гъвкаво, силно и тонизирано. Изгражда повече увереност и спокойствие.
За кого е подходяща динамичната йога (Ащанга, Хот йога и др.)?
Динамичната йога може да се комбинира и с други спортове като например бягане, гмуркане, сърф и танци, които изискват силна концентрация и голяма гъвкавост, издръжливост и устойчивост. И наистина, йогата е особено ефективна, ако е в комбинация с друга физическа активност и не са рядкост случаите, при които професионални спортисти започват да се занимават с нея, за да подобрят постиженията си.
HAUT DE PAGE