• Пътека за бягане TC5
  • Пътека за бягане TC5
  • Пътека за бягане TC5
  • Пътека за бягане TC5
  • Пътека за бягане TC5
  • Пътека за бягане TC5
  • Пътека за бягане TC5
  • Пътека за бягане TC5
  • Пътека за бягане TC5

Пътека за бягане TC5

Réf.
8288569
НАЙ КАТАЛОГ
Пътека с лента за бягане, подходяща за спортисти, тичащи до 16 км/ч, независимо от личното тегло и височина. 16 тренировъчни програми, за да постигате поставените цели.
989,00 лв*
от които еко-участие
6,02 €
Поливалентност
За ходене и бягане до 16 км/ч с наклон от 0 до 10%.
Удобно използване
По-широка лента за бягане за повече комфорт: 45х127 см.
Личен треньор
16 тренировъчни програми и 4 функции за постигане на цели.
Омекотяване
Оптимално омекотяване чрез системата за омекотяване Domyos Soft Impact.

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Лента за бягане
45х127 см
Макс. скорост
16 км/ч (2.25 К.С.).
Разм. разгънат
Д168 x Ш81 x В140 cм
Размери сгънат:
Д82 x Ш81 x В159 cм
Разм. кутия
Д171 x Ш74 x В28 cм
Тегло кутия
75 кг
Състав
шаси : 80.0% стомана, 20.0% Полистирен (PS) дъска : 40.0% мед, 35.0% стомана, 10.0% пиринч, 10.0% Епоксидна смола, 5.0% алуминий
Създаден, за да
за поддържане на формата при активно ходене и бягане с бързо темпо.
Гаранция
5 години гаранция за конструкцията и 2 години за частите и сглобяването. Помощ: вж. domyos.com

съвети

Инструкции за поддръжка
Почиствайте петната от пот по уреда след всяка тренировка. Проверявайте редовно дали винтовете и болтовете са добре затегнати, както и дали позицията е добре регулирана и лентата за бягане е добре изпъната (вж. подробно описание на процедурата в инструкциите за използване на уреда). Препоръчително е и пътеката редовно да се смазва, за да се намали търкането между дъската и лентата за бягане. Внимание! Използвайте специална смазка (100% силикон) за пътеки за бягане.
Conseils de stockage
Не оставяйте уреда на влажно място; не оставяйте уреда на открито.
Ограничения за ползване
За лична употреба, 5 ч/седм. Макс. тегло на трениращия: 130 кг.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ЛЕНТА ЗА БЯГАНЕ
Лентата на пътеката за бягане Domyos TC5 (45х127 см) е по-широка и ви осигурява тренировки при по-голям комфорт. Подходяща е за спортистите, които искат да поддържат формата си при активно ходене и бягане с бързо темпо.
МОЩНОСТ НА ДВИГАТЕЛЯ И МАКСИМАЛНА СКОРОСТ
Пътеката за бягане Domyos TC5 разполага с двигател от 2.25 К.С., непрекъснат ход, подходяща за спортисти с тегло до 130 кг, които искат да поддържат формата си с ходене и бягане с бързо темпо с продължителност до 1 час. Максимална скорост: 1-16 км/ч Моделът TC5 позволява развиването на по-висока максимална скорост, което не е без значение за онези, които искат да започнат интервални тренировки.
СИСТЕМА ЗА ОМЕКОТЯВАНЕ
Пътеката за бягане Domyos TC5 е снабдена с подходяща система за омекотяване, а дървената плоскост - със системата "Domyos Soft Impact", която предпазва ставите от вибрациите при бягане и гарантира бързо връщане към тренировките с бързо темпо. Система Domyos Soft Impact: каучукови уплътнения между дървената дъска за бягане и металната конструкция. Полезна информация: за бегачите, които търсят още по-голяма защита, се препоръчва носенето на обувки, които омекотяват добре.
КОНЗОЛА И ТРЕНИРОВЪЧНИ ПРОГРАМИ
Пътеката за бягане Domyos TC5 ви осигурява 4 функции и 16 предварително записани програми за постигане на конкретни спортни цели: - 4 функции: време, скорост, разстояние и изгорени калории.- 8 тренировъчни програми за "по-високи резултати" (интервални тренировки и др.) - 8 тренировъчни програми за "отслабване" за изгаряне на калории. Пътеката разполага с колонки и букса (3.5 мм), за да свържете вашия MP3-плейър по време на тренировка.
ПОДРЕЖДАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ
Пътеката за бягане Domyos TC5 се сгъва лесно, за да спестите място, като размерите й са резултат от работата на инженерите ни в търсене на най-доброто съчетание между компактност и стабилност.
СЪВЕТИ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ОПТИМАЛЕН КОМФОРТ ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА
За комфорт при бягане е препоръчително да се носят подходящи за нивото на напредналост на спортиста обувки за бягане. За още по-голяма стабилност на пътеката, намаляване на вибрациите, шума и защита на пода, е препоръчително да поставите специална подложка под уреда. Препоръчваме ви подложка Domyos Training Mat.
СЪВЕТ ЗА ЗАЕМАНЕ НА ПОДХОДЯЩА ПОЗИЦИЯ НА ПЪТЕКАТА
За добър старт на заниманията, застанете на степенките в предната част и пуснете лентата за бягане на празен ход при скорост 1 км/ч, след което застанете на нея. Тренировката ви може да започне.Внимание! Началната, фабрично заложена скорост на движение на пътеката за бягане TC5 е 2 км/ч. Ето защо, за по-голяма безопасност е препоръчително да намалите скоростта на 1 км/ч преди да застанете на лентата за бягане.
СЪВЕТ ЗА СГЪВАНЕ И ПРИБИРАНЕ НА ПЪТЕКАТА ЗА БЯГАНЕ
Пътеката за бягане TC5 разполага със система за бързо и безопасно сгъване, като самата процедура е подробно описана в инструкциите за употреба на уреда. За да предпазите гърба си, е препоръчително да клекнете, да хванете дъската и да я повдигнете, като гърбът ви трябва да остане максимално изправен до пълното изпъване на тялото.
ПОДДРЪЖКА / ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА
Посетете нашия интернет сайта www.domyos.com, за да научите: - Каква е гаранцията на закупения уред; - Как да го монтирате, настроите и използвате; - Как да разрешите възникнал технически проблем; - Как да изтеглите инструкциите за използване на уреда.

Може да се интересуват от тези продукти

HAUT DE PAGE