3/4 дамски клин от биопамук за лека гимнастика, йога и пилатес, черен

Réf.
8201173
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Мек и удобен 3/4 клин от памук, добит от биоземеделие. Високият колан, който се обръща, леко придържа долната част на корема и се адаптира към всяка форма на тялото, включително и при бременност.

3 цветове

Екоконцепция
Памук от биоземеделие - без ГМО, химически торове и пестициди.
Свобода на движение
8% еластан за повече комфорт.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна тъкан : 92.0% памук, Основна тъкан : 8.0% еластан
Тестове
Тази памучна дреха е преминала тестове с изпиране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове редовно се провеждат в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват. (Към дрехите от биопамук има строги изисквания за проследимост на тъканите.)
Предназначение
за лека гимнастика, йога и пилатес
Гаранция
2 години

съвети

Инструкции за поддръжка
Машинно пране на максимум 40°C. Машинно сушене на ниска температура. Без гладене. Избрахме памука, добит от биоземеделие, за да намалим вредното влияние върху околната среда и с цел опазване на екосистемата около памука. Начинът, по който се отнасяте към дрехата, също оказва влияние върху околната среда. При пране не използвайте програмите с предпране. Перете на 30°С, а не на 40°С, тъй като така спестявате до 37% от електроенергията!

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Памук, добит от биоземеделие
Памукът, добит от биоземеделие, се отглежда без използване на химически продукти. Чрез методите на биоземеделието се цели намаляване на вредните влияния върху околната среда. По този начин се опазва биологичното разнообразие и плодородието на почвите и се намалява рискът от замърсяване на подпочвените води. 60% по-малко потребление на вода спрямо обикновения памук.
Защо да практикувате йога?
Йогата, чиито корени могат да се проследят до Древна Индия, е дисциплина, чрез която се постига сливане на тялото и ума. При редовни тренировки човек започва да се чувства добре физически и психически. Тялото е по-гъвкаво, силно и тонизирано. Човек се чувства по-уверен и спокоен.
Концепция на дрехите за йога Domyos
Комфортът е съществен елемент при йога практиките и фитнес тренировките. Ето защо цялата серия дрехи за йога Domyos е създадена с цел осигуряване на по-голяма свобода на движение. Благодарение на нашите продукти можете да се концентрирате върху позите и дишането. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато благодарение на коментарите и оценките на нашите клиенти.
Защо да изберете биопамука?
Дишате, отпускате се, освобождавате се от стреса. Йогата е синоним на благоденствие. Практикуващите йога са особено чувствителни към взаимоотношенията с околния свят, уважението към другия и към околната среда. Ето защо ви предлагаме памук, добит от биоземеделие (с цел намаляване на вредните влияния върху околната среда).
HAUT DE PAGE