3/4 пристягащ клин SHAPE + за фитнес, розов

Réf.
8327066
НАЙ КАТАЛОГ
SHAPE +, изглажда и прибира гънките. Domyos създаде специално за вас този 3/4 клин за прибран корем. Широкият колан видимо прибира корема и намалява размера на талията.
Ефект "плосък корем"
Широкият колан видимо прибира корема и намалява размера на талията.
Свобода на движение
Комбинация от полиамид и еластан, която ви осигурява пълна свобода на движение
Мекота
Тъкан, частично от полиамид, много мека на допир

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Състав
Колан: 67% полиамид, 33% еластан - Долнище: 92% полиамид, 8% еластан
Създаден, за да
за фитнес (боди-трейнинг, тонизиране и укрепване на мускулатурата)
Гаранция
2 years

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Серията дрехи Shape +
Благодарение на дрехите Shape + дамите се чувстват красиви в спортно облекло. Силуетът е красиво подчертан, за да тренирате спокойно.Моделите се тестват и непрекъснато се усъвършенстват и благодарение на изказаните от клиентите многобройни мнения.
Серията долнища Shape +
Серия дрехи за прибран корем, създадена от Domyos: Благодарение на материята от полиамид и еластан, широкият колан прибира и изглажда корема за по-голямо удобство при тренировка. Силуетът е красиво подчертан: чувствате се по-красива, стегната и тонизирана в собственото си тяло.
Права или прилепнала кройка: какво долнище да изберете?
Прилепналите долнища следват формите и издължават краката. Носят се с дълго, широко горнище, което покрива ханша и седалището, или с късо, прилепнало горнище.
Каква трябва да е дължината на крачола?
Осмелете се да носите тези клинове, подходящи както за малки, така и за големи. За по-втален силует и прикриване на несъвършенствата, изберете долнище в черен или ярък цвят и комбинирайте с дълго и леко падащо горнище.
Тест на дрехата
За втален силует: Положителен ефект при 81% от жените*, подчертава силуета, жените се чувстват по-красиви. За прибран корем: Широкият колан видимо прибира корема и намалява размера на талията. 94% от жените* потвърждават видимото прибиране на корема. *тестова група от 320 жени.
HAUT DE PAGE