3/4 спортен клин за момиче, сив меланж

Réf.
8325254
Users reviews
5 / 5 2 Мнения
НАЙ КАТАЛОГ
Свобода на движение и комфорт при всякакъв спорт. 3/4 базов клин, подходящ за всякаква спортна дейност. Domyos гарантира запазването на формата и цветовете, доказано с тестове.
Мекота
Материя с голям процент памук за гарантирана мекота. Дължина до под коляното.
Еластичност
Еластан за оптимален комфорт и свобода на движение.

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Tests
Качеството е от първостепенно значение при Domyos: 100% от текстилните ни продукти успешно преминаха тестове за издръжливост. Тези тестове са проведени в независими лаборатории: устойчивост на пране, запазване на цветовете, деформации и образуване на топчета, за да се гарантира продължително носене.
Създаден, за да
за възстановителна и спортна гимнастика.
Гаранция
2 years

съвети

Инструкции за поддръжка
Всички памучни дрехи и тези от синтетична материя се перат при 30°С, максимум до 40°С. Могат да се сушат в сушилня. Гладене при средновисока температура. Перете отделно дрехите в ярки и дрехите в тъмни цветове. Естественото сушене е полезно за околната среда, спестява се електроенергия и се удължава животът на дрехите.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

3/4 клин с еластан за фитнес
В зависимост от нуждите ви можете да изберете клин с различна дължина - къс, 3/4 или дълъг. Моделите се предлагат в едноцветен вариант или в меланж. Продуктите са изработени от материя с голям процент памук и малък процент еластан в състава, която осигурява комфорт и свобода на движение при фитнес тренировки или други спорни занимания.
Концепция на фитнес облеклото за деца от 5 до 14 год.
Гамата облекло е подходяща за редовни (лека гимнастика, стречинг, тонизиране и укрепване на мускулатурата) и средноинтензивни тренировки, благодарение на които поддържате добра форма, фин силует и добро здравословно състояние. Екипите на Domyos работят за постигане на идеален баланс между мекота и дишане на тялото. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.

Users reviews

5 / 5 2 Мнения
2 users recommended this product
 • Жена
  30-39 години
  23 December 2016
  Use since 3 до 6 месеца
  That review has been deposited on this product version
  purchase confirmed
  Много съм доволна
  изпълнението няма

  Материята е мека и еластична, цвета е свеж :-)

 • Жена
  30-39 години
  28 May 2016
  That review has been deposited on this product version
  purchase confirmed
  Оценка
  Удобен, красив няма

  Много добър подарък

HAUT DE PAGE