7/8 БЕЗШЕВЕН КЛИН ЗА ЙОГА, СИВ МЕЛАНЖ

Réf.
8366689
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Търсите дреха с ефект "втора кожа"? Благодарение на безшевната технология, не усещате дрехата по време на йога практиката и се концентрирате изцяло върху дишането.

2 цветове

Свобода на движение
Мека, еластична материя и кройка по тялото за максимална свобода на движение.
Отвеждане на изпотяването
Материята абсорбира и отвежда изпотяването.
Ограничаване на дразненето на кожата
Безшевна дреха за ограничаване на зоните на триене.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 58.0% полиамид, Основна материя : 38.0% полиестер, Основна материя : 4.0% еластан
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Как се създават нашите продукти?
Нашият екип се състои от начинаещи до експерти по йога. Всички ние споделяме една и съща страст. По време на нашите йога практики - от най-леката до най-динамичната, винаги търсим хармония и баланс. Съвместно с нашата широка мрежа от сътрудници създаваме продукти, които отговарят на вашите очаквания и нужди. Стремим се да създадем положителна, благоприятна и щадяща околната среда йога практика.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвена е цялостна оценка ABCDE за лесно идентифициране на продуктите с най-малко влияние върху околната среда в сравнение с други продукти от същата категория (тениски, панталони, раници и др.). Decathlon предоставя информация за въздействието на продуктите върху околната среда по собствена инициатива. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE