БЕЗШЕВНО БЮСТИЕ ЗА ЙОГА, ПУРПУРНО/СРЕБРИСТО

Réf.
8548645
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Търсите удобна дреха за ащанга или хот йога? Бюстие за йога с ефект "втора кожа", със свалящи се подплънки и регулиращи се презрамки - може да се носи самостоятелно или под потник.

4 цветове

Свобода на движение
Бюстие с ефект "втора кожа", което следва всяко движение при позите в йогата.
Отвеждане на изпотяването
Техническа материя, благодарение на която оставате сухи.
Ограничаване на дразненето на кожата
Безшевна дреха за ограничаване на зоните на триене.
Придържане на бюста
Поддръжка първа степен: леко натоварване.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 42.0% полиамид, Основна материя : 41.0% полиестер, Основна материя : 16.0% еластан, Основна материя : 1.0% метални нишки
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

съвети

Ограничения за ползване
Не е подходящо за интензивни спортове (бягане и др.)

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Как се създават нашите продукти?
Нашият екип се състои от начинаещи до експерти по йога. Всички ние споделяме една и съща страст. По време на нашите йога практики - от най-леката до най-динамичната, винаги търсим хармония и баланс. Съвместно с нашата широка мрежа от сътрудници създаваме продукти, които отговарят на вашите очаквания и нужди. Стремим се да създадем положителна, благоприятна и щадяща околната среда йога практика.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвена е цялостна оценка ABCDE за лесно идентифициране на продуктите с най-малко влияние върху околната среда в сравнение с други продукти от същата категория (тениски, панталони, раници и др.). Decathlon предоставя информация за въздействието на продуктите върху околната среда по собствена инициатива. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE