БЛУЗА ОТ ПОЛАР ЗА ЙОГА, ЧЕРНА

Réf.
8484800
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Много удобна при загряване и релаксация. Топла и мека блуза, с която се чувствате добре преди и след тренировка.
Топлина
Плътният и лек полар изолира и топли тялото.
Мекота
Блуза от полар - мека както отвън, така и отвътре.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 100.0% полиестер Джоб : 100.0% памук
Предназначение
за леки йога практики (хатха, нидра, за възстановяване и др.).
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Ползи от релаксацията
Обикновено заниманията по йога завършват с релаксация. Това е момент на истинско отпускане, за да почувствате ползите от практиката. Релаксацията протича при пълна тишина или под напътствията на инструктора, вие сте в легнало положение, като дишате дълбоко и бавно. По време на релаксацията изпитвате дълбоко чувство на удовлетворение и спокойствие, което се пренася в ежедневието ви и в отношенията ви с другите. Успявате да освободите съзнанието си и да намалите стреса.
Защо да практикувате йога?
Йогата, чиито корени могат да се проследят до Древна Индия, е дисциплина, чрез която се постига сливане на тялото и ума. При редовна практика човек започва да се чувства добре физически и психически. Тялото е по-гъвкаво, силно и тонизирано. Човек се чувства по-уверен и спокоен.
Концепция на продуктите за йога
Цялата серия дрехи е създадена така, че да осигурява максимален комфорт по време на спортни занимания. Нашите екипи работят, за да създават продукти, които да превърнат йога практиките ви в моменти на удоволствие. Забравяте с какво сте облечени, за да се концентрирате върху позите и дишането. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато благодарение на вашите мнения и оценки.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвена е цялостна оценка ABCDE за лесно идентифициране на продуктите с най-малко влияние върху околната среда в сравнение с други продукти от същата категория (тениски, панталони, раници и др.). Decathlon предоставя информация за въздействието на продуктите върху околната среда по собствена инициатива. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE