БОКСОВ ЧУВАЛ 1200, ЧЕРЕН

Réf.
8365168
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Чувал от синтетична кожа за оптимална издръжливост при редовни тренировки. Гарантирана стабилност благодарение на 4 вериги от стомана. Подходящ за тренировки по бойни спортове.
Омекотяване
С пълнеж от рециклирана текстилна материя.
Стабилност
Тегло 30 кг за гарантирана стабилност при силни удари.
Устойчивост
Синтетично покритие (PU) за добра устойчивост на удари.
Мултифункционалност
Дължина 1,20 м, позволяваща тренировки с ръце и крака.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Конструкция : 100.0% стомана Основна материя : 100.0% полиуретан
Тестове
Можете да тествате продуктите в най-близкия магазин ДЕКАТЛОН.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция
Боксовият чувал PB 1200 е с дебело синтетично покритие (PU) и предлага голяма устойчивост на многократни удари с ръце и крака. Позволява трениране и усъвършенстване на техниката, бързината и позиционирането. Системата за фиксиране включва стоманени вериги и механизъм за въртене за максимална безопасност.
Размери
Чувалът може да бъде по-малко или повече напълнен. Размери: чувалът е с дължина 120 см, като диаметърът му в горната и долната част може да е различен в зависимост от пълнежа. Регулируемите вериги са с дължина 36 см, измерени вертикално от горе надолу. Обща дължина: 156 см (за чувал, фиксиран на тавана, като дължината е измерена от горе надолу). Тегло 30 кг +/- 2 кг в зависимост от вида на пълнежа.
Съвети за употреба
Никога не удряйте боксовия чувал с голи ръце, тъй като рискувате да се нараните. По време на тренировка винаги използвайте боксови ръкавици.
Съвети за поддръжка
Почиствайте чувала с влажна кърпа, вода и сапун. Да се съхранява на сухо място и да се пази от влага.
Ползи от бокса
Боксът е спорт, който подобрява физическото състояние и развива увереността в собствените възможности, като възпитава у спортуващия качества като самоконтрол, дисциплина и уважение към противника. Боксът е комплексен спорт, който позволява канализиране на енергията, тонизиране на тялото и увеличаване на издръжливостта. Изразходвайте енергия и изживейте истинско предизвикателство. Тренировките с боксов чувал позволяват на боксьора да тонизира мускулатурата си и увеличи силата на удара си.
HAUT DE PAGE