БОКСОВ ЧУВАЛ PB 1000, ЧЕРЕН

Réf.
8365167
Users reviews
5 / 5 1 Мнение
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Устойчив на многократни удари. Оптимизиран пълнеж и гарантирана стабилност благодарение на стоманените вериги и механизма за въртене. Отлични характеристики за безопасни тренировки.
Устойчивост
Покритие от полиуретан за добра устойчивост на удари.
Стабилност
Тегло 20 кг за гарантиране на добра стабилност при мощни удари.
Мултифункционалност
Дължина 100 см. Регулируеми вериги за адаптиране височината на окачване.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размер
130 см
Тегло
20 кг
Състав
Конструкция : 100.0% стомана Основна материя : 100.0% полиуретан
Тестове
Все още се колебаете? Тествайте продукта в нашите магазини. Повечето модели боксови ръкавици и чували са изложени в нашите магазини и могат да бъдат тествани. Убедете се сами.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция
Боксовият чувал PB 1000 е здрав и устойчив на многократни удари благодарение на дебелия синтетичен материал. Позволява трениране и усъвършенстване на техниката, бързината и позиционирането. Концепцията на чувала гарантира добро абсорбиране на ударите, с цел намаляване на риска от травми. Системата за фиксиране включва стоманени вериги и механизъм за въртене за максимална безопасност.
Размери
Чувалът е с дължина 100 см, като диаметърът му в горната и долната част може да е различен в зависимост от пълнежа. Регулируемите вериги са с дължина 36 см, измерени вертикално от горе надолу. Обща дължина: 136 см (чувала, фиксиран на тавана, като дължината измерена от горе надолу). Тегло 20 кг +/- 2 кг в зависимост от вида на пълнежа.
Как да изберете подходящ боксов чувал?
Избирате размера на боксовия чувал (от 80 см до 120 см) според вида на тренировката. За удари с ръце е подходящ боксов чувал от 80 до 100 см. За комбинирани тренировки ръце/крака, изберете чувал с дължина над 100 см. За деца и начинаещи е подходящ полиестерен чувал, който е мек при удар. За редовно трениращи изберете чувал от РVС или кожа, който е твърд и много устойчив.За интензивни тренировки и експерти е подходящ чувал от естествена кожа, който е здрав и устойчив.
Съвети за употреба
Никога не удряйте боксовия чувал с голи ръце, тъй като рискувате да се нараните. По време на тренировка винаги използвайте боксови ръкавици.
Съвети за поддръжка
Почиствайте чувала с мека гъба, вода и сапун. Да се съхранява на сухо място и да се пази от влага.
Ползи от бокса
Боксът е спорт, който подобрява физическото състояние и развива увереността в собствените възможности, като възпитава у спортуващия качества като самоконтрол, дисциплина и уважение към противника. Боксът е комплексен спорт, който позволява канализиране на енергията, тонизиране на тялото и увеличаване на издръжливостта. Изразходвайте енергия и изживейте истинско предизвикателство. Тренировките с боксов чувал позволяват на боксьора да тонизира мускулатурата си и увеличи силата на удара си.

Users reviews

 • Жена
  40-49 години
  17 юни 2019
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Доволни сме

  Доволни сме от продукта и от цената му

HAUT DE PAGE