БОКСОВ ЧУВАЛ PB 1200, ЧЕРЕН

Réf.
8365168
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Чувал от синтетична кожа за оптимална издръжливост при редовни тренировки. Гарантирана стабилност благодарение на 4 вериги от стомана. Подходящ за тренировки по бойни спортове.
Устойчивост
Синтетично покритие (PU) за добра устойчивост на удари.
Стабилност
Тегло 30 кг за гарантиране на добра стабилност при удар.
Мултифункционалност
Дължина 1,20 м, позволяваща тренировки с ръце и крака.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Конструкция : 100.0% стомана Основна материя : 100.0% полиуретан
Тестове
Все още се колебаете? Тествайте продукта в нашите магазини. Повечето модели боксови ръкавици и чували са изложени в нашите магазини и могат да бъдат тествани. Убедете се сами.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция
Боксовият чувал PB 1200 е с плътно синтетично покритие (PU) и предлага добра устойчивост на многократни удари с ръце и крака. Позволява трениране и усъвършенстване на техниката, бързината и позиционирането. Системата за фиксиране включва стоманени вериги и механизъм за въртене за максимална безопасност.
Размери
Чувалът може да бъде по-малко или повече напълнен. Размери: чувалът е с дължина 120 см, като диаметърът му в горната и долната част може да е различен в зависимост от пълнежа. Регулируемите вериги са с дължина 36 см, измерени вертикално от горе надолу. Обща дължина: 156 см (чувала, фиксиран на тавана, като дължината измерена от горе надолу). Тегло 30 кг +/- 2 кг в зависимост от вида на пълнежа.
Как да изберете боксов чувал?
Избирате размера на боксовия чувал (от 80 см до 120 см) според вида на тренировката. За удари с ръце е подходящ боксов чувал от 80 до 100 см. За комбинирани тренировки ръце/крака, изберете чувал с дължина над 100 см. За деца и начинаещи е подходящ полиестерен чувал, който е мек при удар. За редовно трениращи изберете чувал от РVС или кожа, който е твърд и много устойчив.За интензивни тренировки и експерти е подходящ чувал от естествена кожа, който е здрав и устойчив.
Съвети за употреба
Никога не удряйте боксовия чувал с голи ръце, тъй като рискувате да се нараните. По време на тренировка винаги използвайте боксови ръкавици.
Съвети за поддръжка
Почиствайте чувала с мека гъба, вода и сапун. Да се съхранява на сухо място и да се пази от влага.
Ползи от бокса
Боксът е спорт, който подобрява физическото състояние и развива увереността в собствените възможности, като възпитава у спортуващия качества като самоконтрол, дисциплина и уважение към противника. Боксът е комплексен спорт, който позволява канализиране на енергията, тонизиране на тялото и увеличаване на издръжливостта. Изразходвайте енергия и изживейте истинско предизвикателство. Тренировките с боксов чувал позволяват на боксьора да тонизира мускулатурата си и увеличи силата на удара си.
HAUT DE PAGE