БОКСОВ ЧУВАЛ PB 1500, КОЖА, ЧЕРЕН

Réf.
8365165
Users reviews
4 / 5 1 Мнение
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Чувал от естествена кожа, за да е оптимално издръжлив на многократни удари. Гарантирана стабилност благодарение на 4 вериги от стомана. Идеален за интензивни боксови тренировки.
Устойчивост
Покритие от кожа за гарантиране на дълъг живот.
Стабилност
40 кг за стабилност при мощни удари с ръце и крака.
Мултифункционалност
Дължина 150 см, позволяваща трениране на късите удари (муай тай, кикбокс).

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размер чувал
150 cм
Тегло
40 кг
Състав
Конструкция : 100.0% стомана Основна материя : 100.0% кожа
Тестове
Все още се колебаете? Тествайте продукта в нашите магазини. Повечето модели боксови ръкавици и чували са изложени в нашите магазини и могат да бъдат тествани. Убедете се сами.
Предназначение
за напреднали боксьори, които тренират с ръце и крака (муай тай, кикбокс, фул контакт, френски бокс).
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция
Боксовият чувал PB 1500 е с покритие от дебела естествена кожа и предлага отлична устойчивост на многократни удари с ръце и крака. Позволява трениране и усъвършенстване на техниката, бързината и позиционирането. Този чувал е с пълнеж от текстилни парчета. Системата за фиксиране включва стоманени вериги и механизъм за въртене за максимална безопасност.
Размери и тегло
Чувалът е с дължина 150 см, като диаметърът му в горната и долната част може да е различен в зависимост от пълнежа. Регулируемите вериги са с дължина 36 см, измерени вертикално от горе надолу. Обща дължина: 186 см (чувала, фиксиран на тавана, като дължината измерена от горе надолу). Тегло 40 кг +/- 2 кг в зависимост от вида на пълнежа.
Как да изберете боксов чувал?
Избирате размера на боксовия чувал (от 80 см до 120 см) според вида на тренировката. За удари с ръце е подходящ боксов чувал от 80 до 100 см. За комбинирани тренировки ръце/крака, изберете чувал с дължина над 100 см. За деца и начинаещи е подходящ полиестерен чувал, който е мек при удар. За редовно трениращи изберете чувал от РVС или кожа, който е твърд и много устойчив.За интензивни тренировки и експерти е подходящ чувал от естествена кожа, който е здрав и устойчив.
Съвети за употреба
Никога не удряйте боксовия чувал с голи ръце, тъй като рискувате да се нараните. По време на тренировка винаги използвайте боксови ръкавици.
Съвети за поддръжка
Почиствайте чувала с мека гъба, вода и сапун. Да се съхранява на сухо място и да се пази от влага.
Ползи от бокса
Боксът е спорт, който подобрява физическото състояние и развива увереността в собствените възможности, като възпитава у спортуващия качества като самоконтрол, дисциплина и уважение към противника. Боксът е комплексен спорт, който позволява канализиране на енергията, тонизиране на тялото и увеличаване на издръжливостта. Изразходвайте енергия и изживейте истинско предизвикателство. Тренировките с боксов чувал позволяват на боксьора да тонизира мускулатурата си и увеличи силата на удара си.

Users reviews

 • Мъж
  40-49 години
  16 август 2018
  Изпозвано 1 седмица или по-малко
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Боксов чувал

  Качествен продукт

HAUT DE PAGE