Error message
Unable to get reviews Operation timed out after 3001 milliseconds with 0 bytes received

БОКСОВ ЧУВАЛ PB 850, ЧЕРВЕН

Réf.
8365166
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Отличен избор за начинаещи в английския бокс. Чувалът е с устойчиво покритие и ремъци за закачане, позволяващи безопасни тренировки.
Устойчивост
Здраво и устойчиво покритие.
Стабилност
Тегло 15 кг за гарантиране на добра стабилност при удар.
Мултифункционалност
Дължина 85 см позволяваща комбиниране на ударите от английския бокс.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Пълнеж : 100.0% други влакна Основна материя : 100.0% полиестер Допълнителни части : 100.0% цинкова сплав
Тестове
Все още се колебаете? Тествайте продукта в нашите магазини. Повечето модели боксови ръкавици и чували са изложени в нашите магазини и могат да бъдат тествани. Убедете се сами.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция
Боксовият чувал 850 се предлага в два варианта: без пълнеж и с пълнеж от текстилни парчета. И двата варианта са с висококачествено покритие от полиестер. Предназначени са за трениране на ударите с ръце. Системата за фиксиране включва подсилени ремъци и карабинер за максимална безопасност.
Размери и тегло
Чувалът може да бъде по-малко или повече напълнен. Размери: Чувалът е с дължина 85 см, като диаметърът му в горната и долната част може да е различен в зависимост от пълнежа. Ремъците, закачени на чувала, са с дължина 31 см, измерени вертикално от горе надолу. Обща дължина: 121 см (чувала, фиксиран на тавана, като дължината измерена от горе надолу). Тегло с пълнеж: 15 кг.
Как да изберете подходящ боксов чувал?
Избирате размера на боксовия чувал (от 80 см до 120 см) според вида на тренировката. За удари с ръце е подходящ боксов чувал от 80 до 100 см. За комбинирани тренировки ръце/крака, изберете чувал с дължина над 100 см. За деца и начинаещи е подходящ полиестерен чувал, който е мек при удар. За редовно трениращи изберете чувал от РVС или кожа, който е твърд и много устойчив.За интензивни тренировки и експерти е подходящ чувал от естествена кожа, който е здрав и устойчив.
Съвети за употреба
Никога не удряйте боксовия чувал с голи ръце, тъй като рискувате да се нараните. По време на тренировка винаги използвайте боксови ръкавици.
Съвети за поддръжка
Почиствайте чувала с мека гъба, вода и сапун. Да се съхранява на сухо място и да се пази от влага.
Ползи от бокса
Боксът е спорт, който подобрява физическото състояние и развива увереността в собствените възможности, като възпитава у спортуващия качества като самоконтрол, дисциплина и уважение към противника. Боксът е комплексен спорт, който позволява канализиране на енергията, тонизиране на тялото и увеличаване на издръжливостта. Изразходвайте енергия и изживейте истинско предизвикателство. Тренировките с боксов чувал позволяват на боксьора да тонизира мускулатурата си и увеличи силата на удара си.
HAUT DE PAGE