БОКСОВ ЧУВАЛ PB 850, ЧЕРВЕН

Réf.
8365166
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Отличен избор за начинаещи в английския бокс. Чувалът е с устойчиво покритие и ремъци за закачане, позволяващи безопасни тренировки.
Устойчивост
Здраво и устойчиво покритие.
Стабилност
Тегло 15 кг за гарантиране на добра стабилност при удар.
Мултифункционалност
Дължина 85 см позволяваща комбиниране на ударите от английския бокс.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размер
85 см
Тегло
15 кг.
Състав
Пълнеж : 100.0% други влакна Основна материя : 100.0% полиестер
Тестове
Все още се колебаете? Тествайте продукта в нашите магазини. Повечето модели боксови ръкавици и чували са изложени в нашите магазини и могат да бъдат тествани. Убедете се сами.
Предназначение
за начинаещи в английския бокс и за тренировки.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция
Боксовият чувал 850 се предлага в два варианта: без пълнеж и с пълнеж от текстилни парчета. И двата варианта са с висококачествено покритие от полиетсер. Предназначени са за трениране на ударите с ръце. Системата за фиксиране включва подсилени ремъци и карабинер за максимална безопасност.
Размери и тегло
Чувалът може да бъде по-малко или повече напълнен. Размери: Чувалът е с дължина 85 см, като диаметърът му в горната и долната част може да е различен в зависимост от пълнежа. Ремъците, закачени на чувала, са с дължина 31 см, измерени вертикално от горе надолу. Обща дължина: 121 см (чувала, фиксиран на тавана, като дължината измерена от горе надолу). Тегло с пълнеж 15 кг.
Как да изберете подходящ боксов чувал?
Избирате размера на боксовия чувал (от 80 см до 120 см) според вида на тренировката. За удари с ръце е подходящ боксов чувал от 80 до 100 см. За комбинирани тренировки ръце/крака, изберете чувал с дължина над 100 см. За деца и начинаещи е подходящ полиестерен чувал, който е мек при удар. За редовно трениращи изберете чувал от РVС или кожа, който е твърд и много устойчив.За интензивни тренировки и експерти е подходящ чувал от естествена кожа, който е здрав и устойчив.
Съвети за употреба
Никога не удряйте боксовия чувал с голи ръце, тъй като рискувате да се нараните. По време на тренировка винаги използвайте боксови ръкавици.
Съвети за поддръжка
Почиствайте чувала с мека гъба, вода и сапун. Да се съхранява на сухо място и да се пази от влага.
Ползи от бокса
Боксът е спорт, който подобрява физическото състояние и развива увереността в собствените възможности, като възпитава у спортуващия качества като самоконтрол, дисциплина и уважение към противника. Боксът е комплексен спорт, който позволява канализиране на енергията, тонизиране на тялото и увеличаване на издръжливостта. Изразходвайте енергия и изживейте истинско предизвикателство. Тренировките с боксов чувал позволяват на боксьора да тонизира мускулатурата си и увеличи силата на удара си.
HAUT DE PAGE