БОКСОВИ РЪКАВИЦИ 100, ЧЕРВЕНИ

Réf.
8388958
Users reviews
3 / 5 2 Мнения
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Боксовите ръкавици 100 са идеални за безконтактни тренировки на начинаещи. Отличен избор за усвояване на основните техники.
Омекотяване
Отлята пяна с един вид плътност.
Поддръжка на ставите
Закопчаване с велкро и ластична лента.
Вентилация
Микромрежа за по-добро отвеждане на изпотяването.
Устойчивост на триене
Външна част от полиуретан за по-голяма здравина и дълъг живот.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Пълнеж : 86.0% полиуретан, Пълнеж : 14.0% EVA Основна материя : 100.0% полиуретан Длан : 100.0% полиестер Подплата : 100.0% полиестер
Тестове
Тествайте продукта в нашите магазини. Повечето модели боксови ръкавици и чували са изложени в нашите магазини и могат да бъдат тествани. Убедете се сами.
Гаранция
2 години

съвети

Съвети за съхранение
Да се съхраняват на проветриво място.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция
Боксовите ръкавици 100 са изработени от отлята пяна, която осигурява надеждна защита. Синтетичното покритие прави ръкавиците много здрави и издръжливи. Мрежестата материя на дланта и на палеца предлага устойчивост и дишане на ръцете по време на тренировки.
Какъв размер да изберете?
Размерът на ръкавиците се изразява в OZ (абревиатура на "унция", британска мерна единица, използвана в цял свят за означаване размера на боксовите ръкавици). Изборът на боксови ръкавици зависи от теглото на боксьора и от дисциплината. За повече информация разгледайте таблицата със съответствията на размерите.
Предназначение на бинтовете и вътрешните ръкавици
Не забравяйте да използвате: лесните за поставяне ВЪТРЕШНИ РЪКАВИЦИ БЕЗ ПРЪСТИ. Те ограничават дразненето на кожата на дланите и удължават живота на боксовите ръкавици, тъй като абсорбират изпотяването. ИЛИ БИНТОВЕ ЗА БОКС - задължителният аксесоар за всеки боксьор. Те защитават ставите на ръцете и абсорбират изпотяването.
Съвети за поддръжка
Оставяйте ръкавиците да изсъхнат след всяко използване, за да удължите живота им. Препоръчваме ви да използвате сушилки за ръкавици. Сушилките за ръкавици се предлагат отделно по 2 бр. в комплект.

Users reviews

 • Мъж
  Под 20 години
  06 януари 2020
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Боксови ръкавици 100 червени

  Удобни

 • Мъж
  20-29 години
  28 февруари 2019
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Боклук

  Не отговаря на размера който е зададен.

  Brand's answer :

  Здравейте,

  Благодарим за Вашата обратна връзка и съжаляваме, че сте останали недоволни от наш продукт. Може да върнете артикула в рамките на 30 дневен срок само с касов бон във всеки от магазините на Декатлон.

  Спортни поздрави!
  Екипът на Декатлон

HAUT DE PAGE