БОКСОВИ РЪКАВИЦИ 120, БЕЛИ

Réf.
8572451
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Идеални ръкавици за начинаещи в бокса. Шприцваната пяна и мрежестата материя от вътрешната страна осигуряват максимален комфорт по време на тренировки.

4 цветове

Омекотяване
Отлята пяна с един вид плътност за омекотяване на ударите.
Поддръжка на ставите
Стягане и закопчаване с велкро полиуретанова лента.
Вентилация
3D мрежеста материя на дланта, полиуретан с микроперфорации на останалата част.
Устойчивост на триене
Синтетично външно покритие (полиуретан) за устойчивост на интензивни удари.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Пълнеж : 100.0% полиуретан Основна материя : 60.0% полиуретан, Основна материя : 40.0% полиестер Основна подплата : 100.0% полиестер
Тестове
Все още се колебаете? Тествайте продукта в нашите магазини. Повечето модели боксови ръкавици и чували са изложени в нашите магазини и могат да бъдат тествани. Убедете се сами.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция
Боксовите ръкавици 120 са изработени от отлята пяна със средна плътност и синтетична кожа. Тази концепция ги прави здрави и издръжливи. Благодарение на триизмерната структура, мрежестата 3D материя на дланта осигурява оптимално отвеждане на изпотяването от ръцете при тренировки и спаринг.
Какъв размер да изберете?
Размерът на ръкавиците се изразява в OZ (абревиатура на "унция", британска мерна единица, използвана в цял свят за означаване размера на боксовите ръкавици). Изборът на боксови ръкавици зависи от теглото на боксьора и от дисциплината. Различаваме ръкавици за чувал и ръкавици за спаринг. За повече информация разгледайте таблицата със съответствията на размерите.
Съвети за употреба
Не забравяйте да използвате: лесните за поставяне ВЪТРЕШНИ РЪКАВИЦИ. Те ограничават дразненето на кожата на дланите и удължават живота на боксовите ръкавици, тъй като абсорбират изпотяването. ИЛИ БИНТОВЕ ЗА БОКС - задължителният аксесоар за всеки боксьор. Те защитават ставите на ръцете и абсорбират изпотяването.
Съвети за поддръжка
Оставяйте ръкавиците да изсъхнат след всяко използване, за да удължите живота им. Препоръчваме ви да използвате сушилки за ръкавици. Сушилките за ръкавици се предлагат отделно по 2 бр. в комплект.
HAUT DE PAGE