БОКСОВИ РЪКАВИЦИ 500 ERGO, СИВИ

Réf.
8510245
Users reviews
5 / 5 1 Мнение
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Боксови ръкавици, създадени да предпазват ръцете благодарение на ергономичната пяна с два вида плътност и лентата за заключване на китката.

2 цветове

Омекотяване
Пяна с два вида плътност за комфорт и омекотяване при удари по чувал и спаринг.
Поддръжка на ставите
Кръгъл маншет със заключване на китката на 360°.
Вентилация
Мрежеста вътрешна част на ръкавицата за проветряване на ръката.
Устойчивост на триене
Ръкавицата издържа по-дълго благодарение на синтетичното си PU покритие.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Пълнеж : 100.0% полиуретан Основна материя : 100.0% полиуретан Подплата : 100.0% полиамид Маншет : 100.0% неопрен
Тестове
Продуктът е тестван и одобрен от екипите ни при подлагане на интензивни тестове, максимално близки до реалната употреба. Продуктите ни могат да бъдат тествани в магазинната ни мрежа. Убедете се сами.
Гаранция
2 години

съвети

Съвети за съхранение
Изваждайте ръкавиците от спортния сак след всяка тренировка. За по-бързо изсъхване на ръкавиците, използвайте сушилки.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Идеално прилягащи към ръката ръкавици
При създаването на ръкавиците екипите ни изследваха анатомията на ръката в сътрудничество със спортната лаборатория на Декатлон. В резултат на тези проучвания, те изработиха тези ергономични ръкавици, които прилягат идеално по формата на ръката и следват естествените ѝ извивки от палеца към малкия пръст. По този начин се осигурява постоянен контакт на пяната с фалангите за гарантиране на оптимално омекотяване при удар.
Ергономични ръкавици
За по-добра поддръжка на китката пяната от ръкавицата продължава към китката, като оформя ръкав, който също така улеснява слагането на ръкавицата. За по-лесно стягане на ръкавицата еластичната лента около китката се стяга като каишка. В резултат на това ръкавицата се адаптира идеално към формата на ръката и осигурява изключително ниво на поддръжка.
Пяна с два вида плътност (DX2)
Ръкавицата 500 ERGO е идеална за редовни тренировки по бокс, както за спаринг, така и за удари по боксов чувал. За да отговаря на нуждите ви, създадохме ръкавицата с пяна с два вида плътност: вътрешният слой осигурява оптимален комфорт с много мека плътност, а по-плътният външен слой осигурява защита за ръката, както при спаринг, така и при удари по боксов чувал. А за още повече защита, палецът е зашит отделно към ръкавицата.
Концепция на боксовите ръкавици
Екипите ни разработиха тези ръкавици с изцяло нова концепция. На първо място искахме да създадем ръкавица, която осигурява по-добра поддръжка, комфорт и омекотяване. Дизайнерският ни екип изготви анатомични проучвания със SportsLab, създаде много прототипи и проведе редица тестове с дузина боксьори на високо ниво. Крайният резултат е многофункционален, ергономичен и удобен продукт.
Предназначение на бинтовете и вътрешните ръкавици
За оптимална защита не забравяйте да използвате: лесните за поставяне ВЪТРЕШНИ РЪКАВИЦИ БЕЗ ПРЪСТИ. Те ограничават дразненето на кожата на дланите и удължават живота на боксовите ръкавици, тъй като абсорбират изпотяването. ИЛИ БИНТОВЕ ЗА БОКС - задължителният аксесоар за всеки боксьор. Те защитават ставите на ръцете и абсорбират изпотяването.
Какъв размер да изберете?
Размерът на ръкавиците се изразява в OZ (абревиатура на "унция", британска мерна единица, използвана в цял свят за означаване размера на боксовите ръкавици). Изборът на боксови ръкавици зависи от теглото на боксьора и от дисциплината. За повече информация разгледайте таблицата със съответствията на размерите.

Users reviews

 • Мъж
  40-49 години
  10 февруари 2020
  Изпозвано 1 седмица или по-малко
  Мнението се отнася за този продукт
  Удобные

  У меня большая рука, 14 размер при примерке оказался самый удобный из всех именно у этой модели. Все варианты подешевле, что одевал в магазине, дают удобство очень ниже среднего.

HAUT DE PAGE