БОКСОВИ РЪКАВИЦИ БЕЗ ПРЪСТИ ЗА ТРЕНИРОВКИ С ЧУВАЛ 100

Réf.
8340713
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Ръкавиците съчетават лекота и защита и са подходящи за начинаещи в кардио бокса (чувал + упражнения за сила и кардио).
Противоударна защита
Пяна от външната страна да дланта за защита на метакарпалните кости.
Поддръжка на ставите
Стягат се и се закопчават с велкро.
Устойчивост на триене
Синтетичното покритие ( PU ) допринася за издръжливостта на ръкавиците.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размери
от S до XL
Цвят
черен
Състав
Пълнеж : 100.0% EVA Горна част на дланта : 100.0% полиуретан Основна подплата : 80.0% памук, Основна подплата : 20.0% еластан Длан : 90.0% полиестер, Длан : 10.0% еластан
Тестове
Все още се колебаете? Тествайте продукта в нашите магазини. Нашите продавач-консултанти са на ваше разположение за повече информация за продуктите от гамата.
Предназначение
за начинаещи боксьори, които тренират с чувал и за кардио бокс.
Гаранция
2 години

съвети

Инструкции за поддръжка
Да се проветряват след всяка тренировка. Подсушавайте от потта със суха кърпа.
Ограничения за ползване
Да не се използват за смесени бойни изкуства.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция на ръкавиците без пръсти 100
Тези ръкавици се считат като лично предпазно средство и отговарят на действащите европейски стандарти (EN13277-7). Продуктът е тестван и одобрен от екипа на OUTSHOCK в лаборатория и от представителна група потребители в реални условия.
Мултифункционалност
По време на тренировки по кардио бокс често редувате различни упражнения - с чувал, за укрепване на мускулатурата, за издръжливост и т.н. С класически боксови ръкавици това може да се окаже трудно, защото ще се налага да ги сваляте и слагате многократно. С боксовите ръкавици без пръсти това не е необходимо. Можете да останете с тях през цялата тренировка и да сте отлично защитени при упражненията с чувал.
Как да изберете размер?
За да изберете размер, измерете обиколката на дланта си: от 19,8 до 20,5 см = размер SMALL (S), от 20,6 до 21,1 см = размер MEDIUM (M), от 21,2 до 21,7 см = размер LARGE (L), от 21,8 до 22,9 см = размер XLARGE (XL). Не трябва да усещате ръкавиците нито прекалено стегнати, нито прекалено свободни.
Съвети за поддръжка
След използване оставяйте ръкавиците да изсъхнат на сухо и проветриво място, това ще позволи по-бързото им изсъхване за недопускане на поява на неприятна миризма и повреждане на вътрешната пяна. Да не се поставят в близост до източник на топлина.
HAUT DE PAGE