БОКСОВИ РЪКАВИЦИ ЗА НАЧИНАЕЩИ 300, БЕЛИ

Réf.
8365142
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Отлятата пяна осигурява оптимална защита на кокалчетата на пръстите, за да тренирате безопасно. Широка велкро лента на китката.

4 цветове

Омекотяване
Отлята пяна за оптимално омекотяване. Пълнеж на китката от двете страни.
Поддръжка на ставите
Стягане и закопчаване с велкро и полиуретанова лента.
Отвеждане на изпотяването
Мрежеста материя на долната част на дланта и от вътрешната страна на китката.
Устойчивост на триене
Синтетично покритие ( PU ) 0,7 мм за устойчивост.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Пълнеж : 86.0% полиуретан, Пълнеж : 14.0% EVA Основна материя : 100.0% полиуретан Подплата : 100.0% полиестер
Тестове
Все още се колебаете? Тествайте продукта в нашите магазини. Повечето модели боксови ръкавици и чували са изложени в нашите магазини и могат да бъдат тествани. Убедете се сами.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция на боксовите ръкавици 300
Боксовите ръкавици 300 са изработени от отлята пяна със средна плътност и синтетична кожа. Тази концепция ги прави здрави и издръжливи. Благодарение на триизмерната структура, мрежестата материята 3D на дланта позволява дишана на ръцете при тренировки и спаринг.
Какъв размер да изберете?
Размерът на ръкавиците се изразява в OZ (абревиатура на "унция", британска мерна единица, използвана в цял свят за означаване размера на боксовите ръкавици). Изборът на боксови ръкавици зависи от теглото на боксьора и от дисциплината. Различаваме ръкавици за чувал и ръкавици за спаринг. За повече информация разгледайте таблицата със съответствията на размерите.
Съвети за употреба
Не забравяйте да използвайте вътрешни ръкавици без пръсти, които се слагат лесно. Те ограничават дразненето на кожата на дланите и удължават живота на боксовите ръкавици, тъй като абсорбират изпотяването. Или бинтове за бокс - задължителният аксесоар за всеки боксьор. Те защитават ставите на ръцете и абсорбират изпотяването.
Съвети за поддръжка
Оставяйте ръкавиците да изсъхнат след всяко използване, за да удължите живота им. Препоръчваме ви да използвате сушилки за ръкавици. Сушилките за ръкавици се продават отделно по 2 бр. в комплект.
HAUT DE PAGE