БЮСТИЕ ЗА КАРДИО ФИТНЕС 900, С ЦИП, с принт

Réf.
8562500
Users reviews
4.5 / 5 2 Мнения
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Бюстие с цип отпред за лесно обличане. Подходящо е за всякакви спортни дейности. За да допълнителен комфорт бюстието е с вградени подплънки и регулируеми презрамки.

3 цветове

Придържане на бюста
Намалява с до 45% движението на бюста при тренировки с висока интензивност.
Оформящ ефект
Чашки с пяна, подчертаващи бюста.
Проветрение
Мрежеста материя за отвеждане на изпотяването.
Регулиране
Отваряне отпред, регулиране на презрамките.
Отвеждане на изпотяването
Дишаща материя, която запазва тялото сухо и изсъхва бързо.
Влияние върху околната среда
Оценка B - сравнение: бюстие - техническа информация.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 90.0% полиестер, Основна материя : 10.0% еластан Подплата : 76.0% полиамид, Подплата : 24.0% еластан Допълнителна подплата : 100.0% полиамид Подплънка : 90.0% полиестер, Подплънка : 10.0% полиуретан Ластична лента : 72.0% полиамид, Ластична лента : 17.5% еластодиен, Ластична лента : 10.5% полиестер
Тестове
Продуктът е преминал тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Защо бюстието 900 ZIP е подходящо за високоинтензивни спортни занимания?
Това бюстие е подходящо за високоинтензивни фитнес тренировки (степ, батут, пътека за бягане и др.). Обличате го лесно благодарение на ципа отпред и регулируемите презрамки, осигурява отлична поддръжка благодарение на банелите и чашките от предварително формована пяна. Изрязан гръб от технична материя, отвеждаща изпотяването. *Намалява с до 45% движението на бюста при тренировки с висока интензивност в сравнение с обикновен сутиен.
Задължителна част от спортното облекло
По време на тренировка, гърдите са изложени на много по-голямо натоварване, отколкото при изпълнение на обикновени ежедневни дейности. Носенето на спортно бюстие осигурява поддръжката и комфортът, от които се нуждаете по време на спортни занимания.
Защита за бюста
Независимо от размера на чашката или възрастта ви, бюстът ви е изложен на натоварване по време на спортни занимания. Тази деликатна част от тялото, придържана почти изцяло от кожата, се нуждае от специфична и адаптирана поддръжка. Носенето на обикновен сутиен по време на спортни занимания може да предизвика болка, а в дългосрочен план и отпускане на бюста. Спортното бюстие е също толкова важно колкото обувките и останалото ви облекло, то защитава бюста.
Три нива на поддръжка
Слаба поддръжка (йога, стречинг, укрепване на мускулатурата) за слабоинтензивни спортни занимания. Средна поддръжка (фитнес, танци, кардио тренировки) за спортни занимания с умерено скачане, което не е многократно. Висока поддръжка (степ аеробика, пътека за бягане, батут) за спортни занимания с интензивни движения.
Как да изберете размер?
Точният размер гарантира добра поддръжка и комфорт. За да изберете подходящия размер бюстие, измерете подгръдната обиколка. Не трябва да носите сутиен или бюстие и ще ви е необходим шивашки метър.Застанете пред огледалото. Вземете метъра, дръжте го хоризонтално и го прекарайте около тялото си в областта под бюста и лопатките на гърба. Стегнете и отчете измерената обиколка. Тя ще ви помогне да определите подходящия за вас размер в таблицата за съответствие.
Как са създадени бюстиетата на DOMYOS ?
Моделите ни са създадени с цел осигуряване на повече комфорт и предотвратяване на здравословни проблеми: спортните бюстиета са без банели (поради риск от нараняване и притискане на лимфните възли), шевовете около зърната са сведени до минимум (поради риск от дразнене на кожата), избират се материи, които отвеждат изпотяването (за осигуряване на повече комфорт и значително намаляване на риска от кожни раздразнения).
Как са тествани бюстиетата на DOMYOS ?
Всички наши продукти са преминали тестове в лабораториите ни. Въз основа на теста за поддръжка на бюста (измерване на намаляването на движението на гърдите при спорт) бюстиетата са оценени и класирани по нива от 1 до 5. 1 : слаба поддръжка, 3: средна поддръжка, 5: висока поддръжка. *Всички наши бюстиета гарантират ограничаване на движението на бюста в сравнение с класическия сутиен. с минимум 10% (ниво 1) до повече от 50% (ниво 5).
Тестват ли се продуктите преди продажба?
Да, разбира се! Подлагаме на строги тестове всички платове, които използваме за нашите продукти, за да гарантираме приятна и безопасна тренировка. Тестваме устойчивостта на цветовете, устойчивостта при многократно пране, отвеждането на изпотяването и други характеристики. А след това? Това ли е всичко? Не, не спираме до тук. Облеклата се тестват от спортуващи в реални условия. Взимаме предвид впечатленията им и обратната им връзка, за да подобряваме продуктите.
Условия за замяна и връщане
Купете, спортувайте, ще се влюбите! Ако не сте удовлетворени от качествата на продукта, можете да го върнете или замените в 30-дневен срок с касовата бележка във всеки един от нашите магазини.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвена е цялостна оценка ABCDE за лесно идентифициране на продуктите с най-малко влияние върху околната среда в сравнение с други продукти от същата категория (тениски, панталони, раници и др.). Decathlon предоставя информация за въздействието на продуктите върху околната среда по собствена инициатива. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/

Users reviews

 • Жена
  50-59 години
  25 юли 2019
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Бюстие

  Удобно,здраво и практично

 • Жена
  20-29 години
  18 юни 2019
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Добра цена и качество

  Подходящо за спорт, удобно и практично.

HAUT DE PAGE