БЮСТИЕ ЗА КАРДИО ФИТНЕС С ЦИП 900, РОЗОВО С ПРИНТ

Réf.
8484729
Users reviews
4.5 / 5 2 Мнения
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Бюстие по последни тенденции, с цип отпред за лесно обличане. Подходящо е за всякакви спортни дейности. За да допълнителен комфорт бюстието е с вградени подплънки и регулируеми презрамки.

6 цветове

от
36,30 лв.29,10 лв.*
Придържане на бюста
Намалява с до 45% движението на бюста при тренировки с висока интензивност.
Оформящ ефект
Чашки с пяна, подчертаващи бюста.
Проветрение
Мрежеста материя за отвеждане на изпотяването.
Регулиране
Отваряне отпред, регулиране на презрамките.
Отвеждане на изпотяването
Оставате сухи благодарение на материята, която отвежда изпотяването.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 90.0% полиестер, Основна материя : 10.0% еластан Подплата : 76.0% полиамид, Подплата : 24.0% еластан Допълнителна подплата : 100.0% полиамид Подплънка : 100.0% полиестер Ластична лента : 72.0% полиамид, Ластична лента : 17.5% еластодиен, Ластична лента : 10.5% полиестер
Тестове
Продуктът е преминал тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за кардио фитнес с висока интензивност. Подходящо е и за бягане и ракетни спортове.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Защо бюстието 900 ZIP е подходящо за високоинтензивни спортни занимания?
Това бюстие е подходящо за високоинтензивни фитнес тренировки (степ, батут, пътека за бягане и др.). Обличате го лесно благодарение на ципа отпред и регулируемите презрамки, осигурява отлична поддръжка благодарение на банелите и чашките от предварително формована пяна. Изрязан гръб от технична материя, отвеждаща изпотяването. *Намалява с до 45% движението на бюста при тренировки с висока интензивност в сравнение с обикновен сутиен.
Задължителна част от спортното облекло
По време на тренировка, гърдите са изложени на много по-голямо натоварване, отколкото при изпълнение на обикновени ежедневни дейности. Носенето на спортно бюстие осигурява поддръжката и комфортът, от които се нуждаете по време на спортни занимания.
Защита за бюста
Независимо от размера на чашката или възрастта ви, бюстът ви е изложен на натоварване по време на спортни занимания. Тази деликатна част от тялото, придържана почти изцяло от кожата, се нуждае от специфична и адаптирана поддръжка. Носенето на обикновен сутиен по време на спортни занимания може да предизвика болка, а в дългосрочен план и отпускане на бюста. Спортното бюстие е също толкова важно колкото обувките и останалото ви облекло, то защитава бюста.
Три нива на поддръжка
Слаба поддръжка (йога, стречинг, укрепване на мускулатурата) за нискоинтензивни спортни занимания. Средна поддръжка (фитнес, танци, кардио тренировки) за спортни занимания с умерено скачане, което не е многократно. Висока поддръжка (степ аеробика, пътека за бягане, батут) за спортни занимания с интензивни движения.
Как да изберете размер?
Точният размер гарантира добра поддръжка и комфорт. За да изберете подходящия размер бюстие, измерете подгръдната обиколка. Не трябва да носите сутиен или бюстие и ще ви е необходим шивашки метър.Застанете пред огледалото. Вземете метъра, дръжте го хоризонтално и го прекарайте около тялото си в областта под бюста и лопатките на гърба. Стегнете и отчете измерената обиколка. Тя ще ви помогне да определите подходящия за вас размер в таблицата за съответствие.
Как са създадени бюстиетата на DOMYOS ?
Моделите ни са създадени с цел осигуряване на повече комфорт и предотвратяване на здравословни проблеми: спортните бюстиета са без банели (поради риск от нараняване и притискане на лимфните възли), шевовете около зърната са сведени до минимум (поради риск от дразнене на кожата), избират се материи, които отвеждат изпотяването (за осигуряване на повече комфорт и значително намаляване на риска от кожни раздразнения).
Как са тествани бюстиетата на DOMYOS ?
Всички наши продукти са преминали тестове в лабораториите ни. Въз основа на теста за поддръжка на бюста (измерване на намаляването на движението на гърдите при спорт) бюстиетата са оценени и класирани по нива от 1 до 5. 1 : слаба поддръжка, 3 : средна поддръжка, 5 - висока поддръжка. *Всички наши бюстиета гарантират ограничаване на движението на бюста в сравнение с класическия сутиен. с минимум 10% (ниво 1) до повече от 50% (ниво 5).

Users reviews

 • Жена
  50-59 години
  25 юли 2019
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Бюстие

  Удобно,здраво и практично

 • Жена
  20-29 години
  18 юни 2019
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Добра цена и качество

  Подходящо за спорт, удобно и практично.

HAUT DE PAGE