БЮСТИЕ ЗА КАРДИО ФИТНЕС ENERGY+, ЖЪЛТО

Réf.
8393880
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Задължителна част от фитнес облеклото ви. Дишаща пяна и изрязан гръб за отвеждане на изпотяването. Богат избор от цветове и актуални принтове.

5 цветове

Придържане на бюста
Средна поддръжка.Намалява с до 45% движението на бюста при умерени тренировки.
Оформящ ефект
Чашки с пяна, подчертаващи бюста.
Проветрение
Дишащи платки за отвеждане на изпотяването.
Отвеждане на изпотяването
Материята абсорбира и отвежда изпотяването.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна тъкан : 90.0% полиестер, Основна тъкан : 10.0% еластан подплата : 76.0% полиамид, подплата : 24.0% еластан Втора подплата : 100.0% полиестер Подложка : 100.0% полиестер ластична лента : 80.0% полиамид, ластична лента : 20.0% еластан
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за кардио фитнес със средна интензивност, като кардио бокс, аероденс и др. Подходящо е също за танци и крос тренировки.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Защо бюстието 500 е подходящо за високоинтензивни спортни занимания?
Бюстието 500 е със средна поддръжка* и е подходящо за средноинтензивни тренировки (танци, кардио и крос тренировки). Технически дизайн, позволяващ да носите бюстието самостоятелно, широк и удобен ластик. Изрязано на гърба. Дишаща материя за отвеждане на изпотяването. Без банели, със свалящи се подплънки за оптимален комфорт. *Намалява с 45% движението на бюста при тренировки със средна интензивност в сравнение с обикновен сутиен.
Задължителна част от спортното облекло
По време на тренировка, гърдите са изложени на много по-голямо натоварване, отколкото при изпълнение на обикновени ежедневни дейности. Носенето на спортно бюстие осигурява поддръжката и комфортът, от които се нуждаете по време на спортни занимания.
Защита за бюста
Независимо от размера на чашката или възрастта ви, бюстът ви е изложен на натоварване по време на спортни занимания. Тази деликатна част от тялото, придържана почти изцяло от кожата, се нуждае от специфична и адаптирана поддръжка. Носенето на обикновен сутиен по време на спортни занимания може да предизвика болка, а в дългосрочен план и отпускане на бюста. Спортното бюстие е също толкова важно колкото обувките и останалото ви облекло, то защитава бюста.
Три нива на поддръжка
Слаба поддръжка (йога, стречинг, укрепване на мускулатурата) за слабоинтензивни спортни занимания. Средна поддръжка (фитнес, танци, кардио тренировки) за спортни занимания с умерено скачане, което не е многократно. Висока поддръжка (степ аеробика, пътека за бягане, батут) за спортни занимания с интензивни движения.
Как да изберете размер?
Точният размер гарантира добра поддръжка и комфорт. За да изберете подходящия размер бюстие, измерете подгръдната обиколка. Не трябва да носите сутиен или бюстие и ще ви е необходим шивашки метър.Застанете пред огледалото. Вземете метъра, дръжте го хоризонтално и го прекарайте около тялото си в областта под бюста и лопатките на гърба. Стегнете и отчете измерената обиколка. Тя ще ви помогне да определите подходящия за вас размер в таблицата за съответствие.
Как са създадени бюстиетата на DOMYOS ?
Моделите ни са създадени с цел осигуряване на повече комфорт и предотвратяване на здравословни проблеми: спортните бюстиета са без банели (поради риск от нараняване и притискане на лимфните възли), шевовете около зърната са сведени до минимум (поради риск от дразнене на кожата), избират се материи, които отвеждат изпотяването (за осигуряване на повече комфорт и значително намаляване на риска от кожни раздразнения).
Как са тествани бюстиетата на DOMYOS ?
Всички наши продукти са преминали тестове в лабораториите ни. Въз основа на теста за поддръжка на бюста (измерване на намаляването на движението на гърдите при спорт) бюстиетата са оценени и класирани по нива от 1 до 5. 1: слаба поддръжка, 3: средна поддръжка, 5: висока поддръжка. *Всички наши бюстиета гарантират ограничаване на движението на бюста в сравнение с класическия сутиен. с минимум 10% (ниво 1) до повече от 50% (ниво 5).
HAUT DE PAGE