ЧОРАПИ 100 MID, 2 ЧИФТА, БЕЛИ

Réf.
3851376
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Комплект от 2 чифта къси памучни чорапи - истински комфорт за детските крачета.
Мекота
Голям процент памук в състава за гарантирана мекота.
Фиксиране на стъпалото
Ластик на глезена, за да не се смъкват и набират.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Номера
от 19/22 до 27/30
Състав
Чорапи : 71.0% памук, Чорапи : 27.0% полиамид, Чорапи : 2.0% еластан, Чорапи : 0.0% eластодиен
Предназначение
за детска гимнастика.
Гаранция
2 години

съвети

Инструкции за поддръжка
Машинно пране на 30°C.Да не се гладят.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Ползи от физическата активност от най-ранна детска възраст
Редовните физически занимания от най-ранна детска възраст оказват положително влияние върху физическото и интелектуалното развитие на детето. Създаването на някои полезни навици и добра хигиена на живот ще намалят риска от здравословни проблеми. Освен това практикуването на колективни спортове ще допринесе за социалното интегриране на детето и за личностното му израстване.
Ползи за физическото и интелектуалното развитие на детето
Ползи за физическото развитие: усвояване и развиване на основни физически умения (психомоторно развитие), стимулиране на растежа, борба със затлъстяването. Ползи за интелектуалното развитие: изграждане на увереност в собствените възможности, интегриране в групата, личностно развитие на детето.
Детска гимнастика
Какво представлява детската гимнастика?Това е забавна спортна дейност, при която детето преминава по предварително изграден маршрут под наблюдението на възрастен. Тези маршрути се изграждат с различни по височина уреди, подходящи за най-малките (греди, стъпала, наклонени плоскости, тунели), благодарение на които малчуганите се учат да се катерят, пързалят, скачат и пазят равновесие. Детската гимнастика се практикува от 10-месечна възраст до 6 години.
Ползи от детската гимнастика
Какви са ползите от детската гимнастика? Детската гимнастика благоприятства психомоторното развитие на най-малките и на първо място двигателните функции, координацията и пазенето на равновесие.Скачането, катеренето, тичането, пълзенето и пазенето на равновесие са дейности, които ще направят детето по-уверено и самостоятелно.
Облекло
Кое е най-подходящото облекло за детска гимнастика?Удобно и меко облекло, подходящо за сезона - тениска и шорти или долнище и горнище от меко трико. А за да ограничите риска от подхлъзване при използване на съоръженията, изберете обувки Domyos. Детските обувки Domyos се събуват и обуват много лесно.
HAUT DE PAGE