ЧОРАПИ ПРОТИВ ХЛЪЗГАНЕ 500, 2 ЧИФТА, ТЪМНОСИНЬО/СИВО

Réf.
8355729
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Детски чорапи против хлъзгане. Хавлиена материя отвътре и силиконов релеф на стъпалото.
Сцепление
Силиконов релеф на стъпалото против хлъзгане.
Мекота
Голям процент памук в състава за гарантирана мекота.
Фиксиране
Ластик на глезена, за да не се смъкват и набират.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Номера
от 19/22 до 27/30
Състав
Чорапи : 79.0% памук, Чорапи : 19.0% полиамид, Чорапи : 2.0% еластан
Предназначение
за детска гимнастика.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Ползи от физическата активност от най-ранна детска възраст
Редовните физически занимания от най-ранна детска възраст оказват положително влияние върху физическото и интелектуалното развитие на детето. Създаването на някои полезни навици и добра хигиена на живот ще намалят риска от здравословни проблеми. Освен това практикуването на колективни спортове ще допринесе за социалното интегриране на детето и за личностното му израстване.
Ползи за физическото и интелектуалното развитие на детето
Ползи за физическото развитие: усвояване и развиване на основни физически умения (психомоторно развитие), стимулиране на растежа, борба със затлъстяването. Ползи за интелектуалното развитие: изграждане на увереност в собствените възможности, интегриране в групата, личностно развитие на детето.
Детска гимнастика
Какво представлява детската гимнастика?Това е забавна спортна дейност, при която детето преминава по предварително изграден маршрут под наблюдението на възрастен. Тези маршрути се изграждат с различни по височина уреди, подходящи за най-малките (греди, стъпала, наклонени плоскости, тунели), благодарение на които малчуганите се учат да се катерят, пързалят, скачат и пазят равновесие. Детската гимнастика се практикува от 10-месечна възраст до 6 години.
Ползи от детската гимнастика
Какви са ползите от детската гимнастика?Детската гимнастика благоприятства психомоторното развитие на най-малките и на първо място двигателните функции, координацията и запазването на равновесие.Скачането, катеренето, тичането, пълзенето и пазенето на равновесие са дейности, които ще направят детето по-уверено и самостоятелно.
Облекло
Кое е най-подходящото облекло за детска гимнастика?Удобно и меко облекло, подходящо за сезона - тениска и шорти или долнище и горнище от меко трико. А за да ограничите риска от подхлъзване при използване на съоръженията, изберете обувки Domyos. Детските обувки Domyos се събуват и обуват много лесно.
HAUT DE PAGE