ЧОРАПИ ЗА ФИТНЕС ТИП ТЕРЛИК, 2 ЧИФТА, ЧЕРНИ

Réf.
8353155
Users reviews
2 / 5 1 Мнение
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Материята на спортните чорапи Domyos е с нишки, намаляващи риска от образуване на мазоли в предната част на ходилото - основната опора по време на тренировка.

8 цветове

Ограничаване на дразненето на кожата
Специални нишки, които намаляват риска от образуване на мазоли.
Дишане на тялото
Мрежеста зона, която абсорбира и отвежда изпотяването.
Фиксиране на стъпалото
Допълнителна поддръжка на глезена, свода и предната част на ходилото.
Удобно използване
Допълнителен комфорт за петата и пръстите.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Цветове
Предлагат се в 5 цвята.
Състав
Чорапи : 95.0% полиамид, Чорапи : 5.0% еластан
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция на аксесоарите Domyos
Цялата серия аксесоари е създадена, за да осигури максимален комфорт по време на тренировка. Екипите на Domyos създават продукти, които да превърнат тренировките ви в моменти на удоволствие. Забравяте с какво сте облечени, за да се концентрирате върху упражненията. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
Тестове
Продуктът е преминал тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Защо да изберете чорапи за фитнес?
Центърът за проучване и развитие на Декатлон проведе изследване с цел определяне на най-чувствителните зони на стъпалото по време на фитнес тренировки. Тестовете, включващи изпълнение на различни движения (предно, странично, въртене), показаха, че сводът е подложен на най-голямо натоварване в зоната на въртене. Въз основа на тези тестове създадохме чорапи за фитнес, подсилени в предната част, за да се предотврати рискът от дразнене на кожата.

Users reviews

 • Жена
  05 август 2020
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Твърде малки

  Чорапите трябваше да отговарят на мъжки 42, но реално отговарят на дамски 38. За щастие, в поръчката имаше и други чорапи, които си отговаряха на номерацията.
  Тези ги дадох на друг член от семейството.

  Brand's answer :

  Благодарим Ви, че отделихте време, за да споделите впечатленията си от този наш продукт.


  Вашето мнение е важно за нас и ще предадем обратната връзка на нашият продуктов мениджър.


  Като спортна компания, която се стреми да направи спорта достъпен за всеки, нашата цел е винаги да предоставяме качествени и функционални продукти.

  Винаги препоръчваме на нашите потребители да използват продуктите ни спрямо условията, за които са предвидени, като пълната информация за нашата гаранция можете да откриете тук: https://www.decathlon.bg/garantsia.html.


  При предявяване на рекламация продуктът се разглежда внимателно от компетентните служители за съответствие с условията на гаранцията.


  Благодарим Ви за разбирането и молим да ни извините за причиненото неудобство!


  Спортни поздрави,

  Екипът на Декатлон

HAUT DE PAGE