ЧОРАПИ ЗА ФИТНЕС ТИП ТЕРЛИК, 2 ЧИФТА, РОЗОВИ

Réf.
8352849
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Материята на спортните чорапи Domyos е с нишки, намаляващи риска от образуване на мазоли в предната част на ходилото - основната опора по време на тренировка.

8 цветове

Ограничаване на дразненето на кожата
Специални нишки, които намаляват риска от образуване на мазоли.
Дишане на тялото
Мрежеста зона, която абсорбира и отвежда изпотяването.
Фиксиране на стъпалото
Допълнителна поддръжка на глезена, свода и предната част на ходилото.
Удобно използване
Допълнителен комфорт за петата и пръстите.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Цветове
Предлагат се в 5 цвята.
Състав
Чорапи : 95.0% полиамид, Чорапи : 5.0% еластан
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция на аксесоарите Domyos
Цялата серия аксесоари е създадена, за да осигури максимален комфорт по време на тренировка. Екипите на Domyos създават продукти, които да превърнат тренировките ви в моменти на удоволствие. Забравяте с какво сте облечени, за да се концентрирате върху упражненията. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
Тестове
Продуктът е преминал тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Защо да изберете чорапи за фитнес?
Центърът за проучване и развитие на Декатлон проведе изследване с цел определяне на най-чувствителните зони на стъпалото по време на фитнес тренировки. Тестовете, включващи изпълнение на различни движения (предно, странично, въртене), показаха, че сводът е подложен на най-голямо натоварване в зоната на въртене. Въз основа на тези тестове създадохме чорапи за фитнес, подсилени в предната част, за да се предотврати рискът от дразнене на кожата.
HAUT DE PAGE