ЦИЛИНДРИЧНА ВЪЗГЛАВНИЦА БОЛСТЕР ЗА ЙОГА, СИВА

Réf.
8374525
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Цилиндрична възглавничка с диаметър 20 см и дължина 60 см. Помага при изпълнението на различни пози и при разтягане. Можете да я използвате и за поддържане на правилната поза при медитация.
Удобно използване
Калъф от плътна памучна материя, пълнеж от 100% памук.
Екоконцепция
Памук, добит от биоземеделие.
Лесно пренасяне
С удобна каишка за лесно хващане и пренасяне.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размери
Размери 60 X 20 см.
Състав
Пълнеж : 100.0% органичен памук Вътрешна материя : 100.0% органичен памук Външна материя : 100.0% органичен памук
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за леки йога практики (възстановителна, за бременни и др.).
Гаранция
2 години

съвети

Инструкции за поддръжка
Да се почиства с влажна гъба, като във водата се разтворят няколко капки етерично масло за ароматизиране и дезинфекция. Калъфът може да се пере в пералня.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Размери
Диаметър 25 см и дължина 60 см. Поставена по дължината на гръбначния стълб, възглавничката осигурява отлична подкрепа на гърба и позволява отваряне на раменния пояс, и на ханша (при поставяне на блокчета и постелки на желаната височина). Възглавничката помага да поддържате позата по-дълго време, тя е средство за постигане на комфорт, така че да се съсредоточите изцяло върху медитацията и да се отпуснете.
Концепция на продуктите за йога Domyos
По време на заниманията ви по лека гимнастика и йога комфортът е от съществено значение. Ето защо цялата серия аксесоари за йога Domyos е създадена така, че да осигурява пълна свобода при изпълнение на позите в йогата. Артикулите ни са създадени така, че да можете да се съсредоточите върху позите и дишането.Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
Защо да практикувате ЙОГА?
Йогата, чиито корени могат да се проследят до Древна Индия, е дисциплина, чрез която се постига сливане на тялото и ума. При редовна практика човек започва да се чувства добре физически и психически. Тялото е по-гъвкаво, силно и тонизирано. Човек се чувства по-уверен и спокоен.
Възстановителна йога
Благодарение на аксесоарите за йога (възглавници, блокчета, постелки) поддържате правилната поза по-дълго време и успявате да се съсредоточите, за да извлечете всички ползи от йога практиката. Медитативните и релаксиращите пози помагат да се отпуснете - тялото се освобождава от напрежението, а умът се концентрира.
HAUT DE PAGE