ДАМСКА БЛУЗА 120, РОЗОВА С ПРИНТ

Réf.
8573131
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Материя с голям процент памук в състава за мекота.

3 цветове

Мекота
Материя с голям процент памук в състава за мекота.
Топлина
Ватираната от вътрешната страна материя осигурява умерена топлина.
Еластичност
Еластанът в състава на дрехата гарантира свобода на движение.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 57.0% памук, Основна материя : 38.0% полиестер, Основна материя : 5.0% еластан Платка : 58.0% памук, Платка : 38.0% полиестер, Платка : 4.0% еластан
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция на продуктите за гимнастика и пилатес
Гамата дрехи за гимнастика и пилатес е подходяща за редовни (лека гимнастика, стречинг, тонизиране, пилатес, укрепване на мускулатурата) тренировки с ниска или висока интензивност, благодарение на които поддържате добра форма, фин силует и добро здравословно състояние. Екипите на Domyos работят за постигане на идеален баланс между комфорт и дишане на тялото. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато, благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
Дизайн, фокусиран върху комфорта
Край на дискомфорта от етикетите, докато спортувате. Етикетът вече не е зашит директно за дрехата, а към отделно парче плат, което можете да отрежете без риск да повредите дрехата.
HAUT DE PAGE