ДАМСКА БЛУЗА С ДЪЛЪГ РЪКАВ ЗА ТАНЦИ, ЧЕРНА

Réf.
8520487
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Искате да акцентирате на движенията на горната част на тялото? Тази блуза ще ви предостави комфорт и сигурност и ще подчертае талията и движенията на ръцете.
Еластичност
Материя, осигуряваща свобода на движение.
Отвеждане на изпотяването
Осигурява дишане на тялото. Изсъхва бързо.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 59.0% памук, Основна материя : 37.0% полиестер, Основна материя : 4.0% еластан
Тестове
Продуктът е преминал тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Как да изберете облекло за модерни танци?
Учителите по танци често препоръчват какво трябва да е облеклото за балет, докато облеклото за модерни танци можете да избирате сами. Единственото изискване при модерните танци е да се чувствате удобно и дрехите да не пречат на движенията ви. Подходящи комбинации са широко долнище и горнище по тялото или долнище по тялото и широко горнище. Не се колебайте да облечете няколко дрехи една върху друга - тениска и потник или тениска и бюстие.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвя се глобална оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите измежду продуктите от един вид (тениски, панталони, раници и други) онези, които имат най-малко въздействие върху околната среда. Декатлон участва доброволно в тази акция за деклариране на въздействието върху околната среда. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE