ДАМСКИ 7/8 КЛИН ЗА ГИМНАСТИКА И ПИЛАТЕС SLIM, ОФОРМЯЩ ЕФЕКТ, ЧЕРЕН

Réf.
8518632
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Материята е с оформящ ефект и същевременно еластична в двете посоки. Не прозира, за да се чувствате спокойни по време на спортните ви занимания. Висока талия, за да се чувствате още по-удобно.

2 цветове

Еластичност
Еластанът в състава позволява на материята да се разтяга в двете посоки.
Отвеждане на изпотяването
Материята отвежда изпотяването, мрежеста платка на колана.
Не прозира
Плътна материя, която не прозира дори при най-сложните пози.
Оформящ ефект
Оформя и подчертава извивките на ханша и краката.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 70.0% памук, Основна материя : 30.0% еластан Платка : 65.0% памук, Платка : 27.0% полиестер, Платка : 8.0% еластан
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

съвети

Ограничения за ползване
Тази дреха не е предназначена за интензивни спортни упражнения.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция на продуктите за гимнастика и пилатес
Гамата дрехи за гимнастика и пилатес е подходяща за редовни (фитнес, лека гимнастика, стречинг, тонизиране и укрепване на мускулатурата) занимания с ниска или висока интензивност, благодарение на които поддържате добра форма, строен силует и добро здравословно състояние. Дизайнерските ни екипи работят ежедневно, за да създават дрехи, гарантиращи комфорт и дишане на тялото. Всички модели се тестват при реални условия и ги усъвършенстваме редовно, благодарение на мненията на нашите клиенти.
Дизайн, фокусиран върху комфорта
Край на дискомфорта от етикетите, докато спортувате. Етикетът вече не е зашит директно за дрехата, а към отделно парче плат, което можете да отрежете без риск да повредите дрехата.
Тестване на оформящия ефект
Продуктът е тестван в спортните ни лаборатории и при реални условия. Тези тестове потвърдиха оформящия ефект на дрехата в зоната на ханша и на краката. Непрозираща и оформяща, дрехата е най-добрият ви съюзник при практикуване на гимнастика и пилатес.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвена е цялостна оценка ABCDE за лесно идентифициране на продуктите с най-малко влияние върху околната среда в сравнение с други продукти от същата категория (тениски, панталони, раници и др.). Decathlon предоставя информация за въздействието на продуктите върху околната среда по собствена инициатива. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/
Продукти с непобедимо съотношение цена-качество
В Декатлон разработваме, произвеждаме и продаваме нашите продукти в целия свят и в това е нашата сила. Това ни позволява да контролираме всички етапи от живота на нашите продукти - от идеята за тях до пускането им в продажба през дизайна, опаковката, транспорта и т.н. Целта ни е проста - да ви предлагаме все по-качествени продукти за вашите занимания по пилатес и гимнастика на цена достъпна за възможно най-много хора.
HAUT DE PAGE