ДАМСКИ ЧОРАПОГАЩНИК БЕЗ СТЪПАЛО ЗА БАЛЕТ, ТЕЛЕСЕН ЦВЯТ

Réf.
8501354
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Леко прозиращ чорапогащник. Подплатено с памучна материя парче за повече комфорт и устойчивост. Без стъпало - носи се над трикото или под шорти.

2 цветове

Еластичност
Кройката и материята са подходящи за движения с голяма амплитуда.
Мекота
Подплатен с парче от памучна материя за повече комфорт.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 90.0% полиамид, Основна материя : 10.0% еластан Платка : 82.0% памук, Платка : 18.0% полиамид
Продуктът е одобрен от
Нашият екип провежда тестове на всички продукти в реална употреба с професионални танцьори и любители. Потребителите изпробваха продуктите в различни класове по танци и дадоха своите препоръки и отзиви. По този начин ние подобряваме нашите продукти, за да отговарят на нуждите на танцьорите. Освен това проверяваме дали размерите отговарят, за да ви гарантираме пълно удобство.
Тестове
Продуктът е преминал тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Как да изберете облекло за балет?
Учителите по танци често препоръчват какво трябва да е облеклото за балет. В повечето случаи то се носи без бельо. Комбинирането на трико и чорапогащник е отличен избор, тъй като не позволява набиране или смъкване на дрехите. Най-подходящото облекло за балерините е: трико, поличка, чорапогащник и туфли, а за да се гарантира загряването на мускулите преди и след урока се препоръчва да се носи болеро.
Защо да изберете чорапогащник?
Благодарение на материята и изработката, чорапогащникът осигурява комфорт и оптимална свобода на движение. Подчертава движенията на краката. Подплатеното с памучна материя парче и подсилването на пръстите осигуряват по-голяма устойчивост. Подходящ е за тренировки и за сценични изяви.
Как да изберете чорапогащник за балет?
В нашите магазини ще намерите различни модели чорапогащници. Базовият модел е със стъпало. Моделът без стъпало е подходящ за балет, модерни танци и художествена гимнастика. Предлагаме също и специални чорапогащници, които позволяват откриване на стъпалото, без да ги събувате. Идеални са за палци, тъй като осигуряват лесен достъп до подплънките и подложките за пръсти.
HAUT DE PAGE