ДАМСКИ ГЕТИ ЗА БАЛЕТ И МОДЕРНИ ТАНЦИ, ЧЕРНИ

Réf.
8490227
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Искате да загреете добре преди урок? Гетите осигуряват затопляне на всички мускули на бедрата и прасците. Отворът на петата осигурява оптимален комфорт на гърба на ходилото.
Топлина
Топла материя, която загрява мускулите.
Еластичност
С ластици в края и отвор за петата за прилягане по формата на крака.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 76.0% акрил, Основна материя : 22.0% полиамид, Основна материя : 2.0% еластан
Продуктът е одобрен от
Нашият екип провежда тестове на всички продукти в реална употреба с професионални танцьори и любители. Потребителите изпробваха продуктите в различни класове по танци и дадоха своите препоръки и отзиви. По този начин ние подобряваме нашите продукти, за да отговарят на нуждите на танцьорите. Освен това проверяваме дали размерите отговарят, за да ви гарантираме пълно удобство.
Тестове
Продуктът е преминал тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Защо да носите гети?
Загряването е задължителен етап от подготовката, независимо от нивото на танцьора. За запазване на топлината на мускулите и ставите се препоръчва носене на гети преди и след танци. Гетите са идеално решение за загряване на целия крак.
HAUT DE PAGE