ДАМСКИ КЛИН С ДВЕ ЛИЦА YOGA+ 920, ЧЕРНО/БЯЛО С ПРИНТ

Réf.
8483986
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Клинът е с две лица (едноцветно/с принт), без да забравяме и другите му качества - не прозират, дишащи са и прибират корема.

2 цветове

от
45,40 лв.36,40 лв.*
Свобода на движение
Еластан за повече свобода на движение.
Отвеждане на изпотяването
Техническата материя абсорбира и отвежда изпотяването и изсъхва бързо.
Не прозира
Материята не прозира и е идеална за йога практики.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 77.0% полиестер, Основна материя : 23.0% еластан Ластична лента : 79.3% полиамид, Ластична лента : 17.1% еластан, Ластична лента : 3.6% метални нишки
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за динамична йога (ащанга, виняса, хот йога и др.).
Гаранция
2 години

съвети

Инструкции за поддръжка
Машинно пране на максимална температура 30°C. Да не се суши в сушилня. Да не се глади. Начинът, по който се отнасяте към дрехата, също оказва влияние върху околната среда. Перете на програми без предпране. Перете на 30°С, а не на 40°С, тъй като така спестявате с до 37% електроенергия.Използвайте препарати за пране с доказано намалено вредно влияние върху околната среда в опаковки от рециклирани материали.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция на продуктите за йога
Комфортът е съществен елемент при йога практиките и фитнес тренировките. Ето защо цялата гама дрехи за йога е създадена с цел осигуряване на по-голяма свобода на движение. Благодарение на нашите продукти можете да се концентрирате върху позите и дишането. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
За кого е подходяща динамичната йога (ащанга, хот йога)?
Динамичната йога може да се комбинира с други спортове, като бягане, гмуркане, сърф и танци, които изискват висока концентрация, голяма гъвкавост и издръжливост. И наистина, йогата е особено ефективна, ако е в комбинация с друга физическа активност и не са рядкост случаите, при които професионални спортисти започват да се занимават с нея, за да подобрят постиженията си.
HAUT DE PAGE