ДАМСКИ КЛИН YOGA+, НЕБЕСНОСИН С ПРИНТ

Réf.
8491802
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Търсите клин, който да не усещате, докато практикувате йога? Нашите клинове са с ефект "втора кожа", освен това не прозират, дишащи са и прибират корема. Имат джоб на колана за ключа от съблекалнята.

2 цветове

от
45,40 лв.34,50 лв.*
Свобода на движение
Еластан за повече свобода на движение.
Отвеждане на изпотяването
Техническата материя абсорбира и отвежда изпотяването и изсъхва бързо.
Не прозира
Материята не прозира и е идеална за йога практики.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 88.0% полиамид, Основна материя : 12.0% еластан
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за динамична йога (ащанга, виняса, хот йога и др.).
Гаранция
2 години

съвети

Инструкции за поддръжка
Машинно пране на максимална температура 30°C. Да не се суши в сушилня. Да не се глади. Начинът, по който се отнасяте към дрехата, също оказва влияние върху околната среда. Перете на програми без предпране. Перете на 30°С, а не на 40°С, тъй като така спестявате с до 37% електроенергия.Използвайте препарати за пране с доказано намалено вредно влияние върху околната среда в опаковки от рециклирани материали.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Клин за динамична йога
Клинът е създаден, за да осигури максимална свобода на движение при динамични йога практики. Дрехата е дишаща и я усещате като "втора кожа", която следва всяко ваше движение, идеална за обърнатите пози.Благодарение на непрозиращата материя и високия колан, се чувствате напълно сигурни по време на йога практиките ви.
Концепция на продуктите за йога
Комфортът е съществен елемент при йога практиките и фитнес тренировките. Ето защо цялата гама дрехи за йога Domyos е създадена, за да осигури по-голяма свобода на движение. Благодарение на нашите продукти можете да се концентрирате върху позите и дишането. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
За кого е подходяща динамичната йога (ащанга, хот йога)?
Динамичната йога може да се комбинира с други спортове, като бягане, гмуркане, сърф и танци, които изискват висока концентрация, голяма гъвкавост и издръжливост. И наистина, йогата е особено ефективна, ако е в комбинация с друга физическа активност и не са рядкост случаите, при които професионални спортисти започват да се занимават с нея, за да подобрят постиженията си.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвя се глобална оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите измежду продуктите от един вид (тениски, панталони, раници и други) онези, които имат най-малко въздействие върху околната среда. Декатлон участва доброволно в тази акция за деклариране на въздействието върху околната среда. За повече информация: sustainability.decathlon.com
HAUT DE PAGE