ДАМСКИ КЪС КЛИН ЗА ГИМНАСТИКА И ПИЛАТЕС FIT+500 SLIM, ЧЕРЕН

Réf.
8511786
Users reviews
5 / 5 1 Мнение
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Вие сте различни, нашите модели също.Парчето от вътрешната страна на бедрата и джобът за ключ ви гарантират комфорт по време на тренировка.
Мекота
Материя с голям процент памук в състава за мекота и комфорт.
Еластичност
Еластанът в състава на дрехата гарантира свобода на движение.
Отвеждане на изпотяването
Отвежда изпотяването далече от кожата.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 92.0% памук, Основна материя : 8.0% еластан
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Продукти с непобедимо съотношение цена-качество
В Декатлон разработваме, произвеждаме и продаваме нашите продукти в целия свят и в това е нашата сила. Това ни позволява да контролираме всички етапи от живота на нашите продукти - от идеята за тях до пускането им в продажба през дизайна, опаковката, транспорта и т.н. Целта ни е проста - да ви предлагаме все по-качествени продукти за вашите занимания по пилатес и гимнастика на цена достъпна за възможно най-много хора.
Какви са предимствата на серията долнища FIT+?
Колекцията клинове и долнища Fit+ е подходяща за стречинг с умерена интензивност. Всеки от предложените модели осигурява свобода на движение благодарение на меката и еластична материя със състав памук и еластан. Богат избор от модели, подходящи за всеки силует. Остава само да изберете подходящия за вас, за да се чувствате красиви и добре в кожата си по време на тренировка.
Права или прилепнала кройка: какво долнище да изберете?
Вие сте различни, моделите долнища на Domyos също.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвена е цялостна оценка ABCDE за лесно идентифициране на продуктите с най-малко влияние върху околната среда в сравнение с други продукти от същата категория (тениски, панталони, раници и др.). Decathlon предоставя информация за въздействието на продуктите върху околната среда по собствена инициатива. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/

Users reviews

 • Жена
  30-39 години
  23 юли 2019
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Перфектен

  Стои перфектно и не поти.

HAUT DE PAGE