ДАМСКИ ОБУВКИ ЗА ФИТНЕС 500, ЧЕРНИ

Réf.
8516688
Users reviews
5 / 5 2 Мнения
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Дамските обувки 500 гарантират оптимално адаптиране и фиксиране на стъпалото благодарение на системата за връзване, за да сте уверени при движения с промяна на посоката.
Гъвкавост при промяна на посоката
Шестоъгълна конструкция, която следва стъпалото и улеснява завъртането.
Фиксиране на стъпалото
Адаптират се към стъпалото благодарение на връзките и стоят стабилно.
Омекотяване
Подметки с EVA за ефикасно омекотяване.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Външна част : 80.0% полиестер, Външна част : 20.0% полиуретан Подметка : 70.0% EVA, Подметка : 30.0% каучук Вътрешна част : 100.0% полиестер
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Защо да изберете обувки за фитнес?
Проведените в нашата спортна лаборатория проучвания показаха, че при практикуване на фитнес тялото изпълнява разнообразни движения, които са различни от тези при другите спортове, като завъртане, последователни скокове от място, клекове, напади и др. За разлика от бягането във фитнеса почти няма движение в права линия. Създадохме всички наши обувки за фитнес, за да ви помогнем да изпълнявате всички тези движения без риск от контузия.
Защо обувките за бягане не са подходящи за фитнес?
Носенето на обувки за фитнес намалява с 20% риска от травми, отколкото практикуването на фитнес с обувки за бягане.Каква е причината? Нашата изследователска лаборатория доказа, че движенията на стъпалото са различни при тези два вида спорт - праволинейно при бягането, с въртене при фитнеса. Носенето на подходящи обувки предпазва краката ви и ви помага да постигате по-добри резултати.
Дроп на подметката (разлика в дебелината пета-пръсти)
Всички наши обувки за фитнес са с разлика в дебелината на подметката пета-пръсти (дроп) 4 мм. Това ви гарантира усещане по-близо до вашето естествено положение (бос крак = дроп 0). Важно е да знаете, че ако сте свикнали да носите обувки с голяма разлика в дебелината на подметката пета-пръсти, например на ток, ще ви е необходимо време, за да се адаптирате към новите обувки.
Гъвкавост във всички посоки
Гъвкавостта във всички посоки е способността на обувката да позволи гъвкавост с цел лесна смяна на посоката. Проучванията показват, че във фитнеса флексията и екстензията на крака е 1,7 пъти повече в сравнение с бягането. Следователно, във фитнеса движението в глезена също е различно в сравнение с бягането. Ето защо разработваме гъвкави във всички посоки обувки, съобразени с движенията във фитнеса.
Стабилност в предната част на стъпалото
Защо е важно? Стабилността в предната част на стъпалото - основна опорна точка при фитнес, помага за запазване на равновесието при движения с промяна на посоката.
Омекотяване в предната част
Омекотяването е свойството на обувката да омекотява ударите и да намалява вибрациите. При повечето от движенията във фитнеса посрещате земята с предната част на стъпалото, докато при бягането натоварването е най-голямо в зоната на петата. Създаваме нашите обувки с оптимално сцепление в предната част, за да предпазим тялото ви от многократното въздействие при движение и да гарантираме стабилност при последователни движения.
Сцепление и въртене
Обувките предлагат добро сцепление, позволяващо лесна смяна на посоката на движение, докато в зоната на въртене сцеплението е по-малко, за да позволи завъртане без натоварване на ставите. Доброто съотношение между тези две характеристики е от ключово значение. Комбинирането на механични, биомеханични и сензорни тестове ни позволи да определим точното ниво на сцепление и зоната на опора при въртене.
Как може да бъде доказано?ТЕСТОВЕ НА ПРОДУКТА
Изследователските ни екипи анализират движенията чрез датчици, които прецизно измерват реакциите на човешкото тяло. Но тъй като нищо не може да замени практическия опит, обувките се тестват и в различни фитнес зали, в каквито на практика ги носите. Благодарение на всички тези тестове ние ви предлагаме лесно достъпни продукти с отлични технически характеристики, чиято основна цел е да спортувате при най-добрите условия.
Немаркираща подметка
Подметката е разработена, за да не оставя следи по настилката.
Подходящи ли са обувките за бягане на пътека?
Нашите обувки са създадени специално за кардио фитнес. При все това, са подходящи и за бягане на пътека, но при ограничено използване. Ако искате да загреете преди или да потичате след тренировка, обувките са подходящи. Ако основната част от тренировката ви е бягане на пътека или на открито, с оглед на вашата безопасност препоръчваме да използвате обувки за бягане.
Обувки за фитнес
Кардио фитнесът се практикува основно в спортна зала или в домашни условия. Ето защо нашите обувки са създадени, за да се използват на закрито. Каучукът на подметката е по-мек и съобразаен с предназначението на обувките за зала. Носенето на обувките на асфалт ще ускори процеса на износване на каучука. Сцеплението на подметката е тествано на настилки, използвани в спортните зали и в домашни условия. Каучук е подбран, за да гарантира оптимално сцепление на тези настилки.

Users reviews

 • Жена
  40-49 години
  22 юли 2020
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  Дамски обувки за фитнес

  Страхотни са.Много удобни,и практични.Това са моите обувки.

 • 15 май 2019
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  ...

  ...

HAUT DE PAGE