ДАМСКИ ОБУВКИ ЗА КАРДИО ФИТНЕС 500, СИНЬО/ЗЕЛЕНО

Réf.
8484045
Users reviews
5 / 5 1 Мнение
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Дамските обувки 500 гарантират оптимално адаптиране и фиксиране на стъпалото благодарение на системата за връзване.

4 цветове

от
54,50 лв.45,40 лв.*
Гъвкавост при промяна на посоката
Шестоъгълна конструкция, която следва стъпалото и улеснява завъртането.
Фиксиране на стъпалото
Адаптират се към стъпалото благодарение на връзките и стоят стабилно.
Омекотяване
Подметки с EVA за ефикасно омекотяване.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Външна част : 80.0% полиестер, Външна част : 20.0% полиуретан Подметка : 70.0% EVA, Подметка : 30.0% каучук Вътрешна част : 100.0% полиестер
Предназначение
за кардио тренировки със средна интензивност 2 или 3 пъти седмично.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Защо да изберете обувки за фитнес?
Проведените в нашата спортна лаборатория проучвания показаха, че при практикуване на фитнес тялото изпълнява разнообразни движения, които са различни от тези при другите спортове, като завъртане, последователни скокове от място, клекове, напади и др. За разлика от бягането във фитнеса почти няма движение в права линия. Създадохме нашите обувки за фитнес, за да ви помогнем да изпълнявате всички тези движения без риск от контузия.
Защо е важно да изберете обувки за фитнес? Безопасност
Проучванията показват, че голяма част от контузиите във фитнеса са в резултат на неподходящи обувки. 86% от спортуващите, които се контузват по време на фитнес тренировка, носят обувки за бягане. Нашите проучвания доказват, че рискът от контузия при хората, които не носят обувки за фитнес, е по-голям, в сравнение с тези, които са избрали обувки, предназначени за този спорт.Ето защо е важно да изберете подходяща екипировка, която да отговори на специфичните ви нужди, свързани със спорта.
Дроп на подметката (разлика в дебелината пета-пръсти)
Всички наши обувки за фитнес са с разлика в дебелината на подметката пета-пръсти (дроп) 4 мм. Това ви гарантира усещане по-близо до вашето естествено положение (бос крак = дроп 0). Важно е да знаете, че ако сте свикнали да носите обувки с голяма разлика в дебелината на подметката пета-пръсти, например на ток, ще ви е необходимо време, за да се адаптирате към новите обувки.
Гъвкавост във всички посоки
Защо е важно? Проучванията показват, че във фитнеса флексията и екстезията на крака е 1,7 пъти повече в сравнение с бягането. Следователно, във фитнеса движението в глезена също е различно в сравнение с бягането. Тези проучвания доказват, че при фитнеса нуждите от гъвкавост и усукване на обувката са специфични и различни от тези при бягане. Ето защо ние разработваме нашите обувки като ги съобразяваме с нуждите и движенията на стъпалото.
Стабилност в предната част на стъпалото
Защо е важно? Стабилността в предната част на стъпалото - основна опорна точка при фитнес, помага за запазване на равновесието при движения с промяна на посоката.
Омекотяване в предната част
Защо е важно? При повечето от движенията във фитнеса посрещате земята с предната част на стъпалото, докато при бягането натоварването е най-голямо в зоната на петата. Създаваме нашите обувки с оптимално сцепление в предната част, за да предпазим тялото ви от многократното въздействие при движение и да гарантираме стабилност при последователни движения.
Сцепление и въртене
Обувките предлагат добро сцепление, позволяващо лесна смяна на посоката на движение, докато в зоната на въртене сцеплението е по-малко, за да позволи завъртане без натоварване на ставите. Намирането на точното съотношение между тези две характеристики е от ключово значение. Комбинирането на механични, биомеханични и сензорни тестове ни позволи да определим точното ниво на сцепление и зоната на опора при въртене.
Как може да бъде доказано?ТЕСТОВЕ НА ПРОДУКТА
Изследователските ни екипи анализират движенията чрез датчици, които прецизно измерват реакциите на човешкото тяло. Но тъй като нищо не може да замени практическия опит, обувките се тестват и в различни фитнес зали, в каквито на практика ги носите.Благодарение на всички тези тестове ние ви предлагаме лесно достъпни продукти с отлични технически характеристики, чиято основна цел е да спортувате при най-добрите условия.
Немаркиращи подметки
Подметките са специално разработени, за да не оставят следи по настилката.
Подходящи ли са обувките за бягане на пътека?
Нашите обувки са създадени специално за кардио фитнес. При все това, са подходящи и за бягане на пътека, но при ограничено използване. Ако искате да загреете преди или да потичате след тренировка, обувките са подходящи. Ако основната част от тренировката ви представлява бягане на пътека или на открито, от съображения за безопасност ви препоръчваме да използвате обувки за бягане.
Обувки за фитнес
Кардио фитнесът се практикува основно в спортна зала или в домашни условия. Ето защо нашите обувки са създадени, за да се използват на закрито. Каучукът на подметката е по-мек и съобразен с предназначението на обувките за зала. Носенето на обувките на асфалт ще ускори процеса на износване на каучука. Сцеплението на подметката е тествано на настилки, използвани в спортните зали и в домашни условия. Каучук е подбран, за да гарантира оптимално сцепление на тези настилки.

Users reviews

 • 15 май 2019
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  ...

  ...

HAUT DE PAGE