ДАМСКИ ПАНТАЛОН СЪС СВОБОДНА КРОЙКА ЗА ЙОГА STUDIO, ЧЕРЕН

Réf.
8560342
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
По-елегантен в сравнение с клина, панталонът е дишащ, мек и с отлични характеристики, за да можете да го носите през целия ден.
Свобода на движение
Стесняващи се надолу крачоли и еластан за повече свобода на движение.
Отвеждане на изпотяването
Техническата материя абсорбира и отвежда изпотяването и изсъхва бързо.
Мекота
Много мека материя.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 91.0% полиестер, Основна материя : 9.0% еластан Ластична лента : 78.6% полиестер, Ластична лента : 21.4% естествен каучук
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ДАМСКИ ПАНТАЛОН ЗА ЙОГА
Долнището е създадено, за да осигури максимална свобода на движение при динамични йога практики. Дишаща дреха със свободна кройка, която следва движенията на тялото. Благодарение на непрозиращата материя и високия колан, се чувствате напълно сигурни по време на йога практиките ви.Тесни в долната част крачоли, за да не се смъкват при обърнатите пози. 2 джоба и връзка на колана.
Как се създават нашите продукти?
Нашият екип се състои от начинаещи до експерти по йога. Всички ние споделяме една и съща страст. По време на нашите йога практики - от най-леката до най-динамичната, винаги търсим хармония и баланс. Съвместно с нашата широка мрежа от сътрудници създаваме продукти, които отговарят на вашите очаквания и нужди. Стремим се да създадем положителна, благоприятна и щадяща околната среда йога практика.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвена е цялостна оценка ABCDE за лесно идентифициране на продуктите с най-малко влияние върху околната среда в сравнение с други продукти от същата категория (тениски, панталони, раници и др.). Decathlon предоставя информация за въздействието на продуктите върху околната среда по собствена инициатива. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE