ДАМСКИ ПОТНИК ЗА МОДЕРНИ ТАНЦИ, ЧЕРЕН

Réf.
8514742
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Търсите прилепнала по тялото дреха, която не стяга и ограничава движенията ви? Този потник с тънки презрамки и мрежа на гърба осигурява свобода на движение благодарение на ефирната и лека материя.
Падаща материя
Лека материя, която осигурява свобода на движение.
Еластичност
Прилепнала по тялото кройка, която осигурява голяма свобода на движение.
Мекота
Мека материя за повече комфорт по време на тренировка.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 96.0% вискоза, Основна материя : 4.0% еластан Материя на гърба : 90.0% полиестер, Материя на гърба : 10.0% еластан
Продуктът е одобрен от
Нашият екип провежда тестове на всички продукти в реална употреба с професионални танцьори и любители. Потребителите изпробваха продуктите в различни класове по танци и дадоха своите препоръки и отзиви. По този начин ние подобряваме нашите продукти, за да отговарят на нуждите на танцьорите. Освен това проверяваме дали размерите отговарят, за да ви гарантираме пълно удобство.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

С какво да комбинирате потника за ефектна визия?
Кръстосаните презрамки и мрежата на гърба подчертават вашите движения. За по-ефектна визия просто сложете бюстие отдолу. Може да се носи самостоятелно или върху топ. Съчетайте в зависимост от желанието си с: клин или черен чорапогащник под къси панталонки или с широк панталон.
Как да изберете облекло за модерни танци?
Учителите по танци често препоръчват какво трябва да е облеклото за балет, докато облеклото за модерни танци можете да избирате сами. Единственото изискване при модерните танци е да се чувствате удобно и дрехите да не пречат на движенията ви. Подходящи комбинации са широко долнище и горнище по тялото или долнище по тялото и широко горнище. Препоръчваме ви нашите панталони със свободна кройка, на които можете да променяте дължината, така че да подчертаете стила и движенията си.
HAUT DE PAGE