ДАМСКИ РЕГУЛИРУЕМ ПАНТАЛОН СЪС СВОБОДНА КРОЙКА ЗА МОДЕРНИ ТАНЦИ, ЧЕРЕН

Réf.
8546171
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
За да имате свобода на движение, докато танцувате, ви предлагаме този панталон от вискоза, който следва движенията на тялото.Дължината му се регулира и можете да подчертаете стъпките си.
Еластичност
Материя от вискоза, която следва движенията на тялото.
Няколко начина на използване
Ластик в края на крачолите, с който можете да регулирате дължината на панталона.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 96.0% вискоза, Основна материя : 4.0% еластан
Продуктът е одобрен от
Нашият екип провежда тестове на всички продукти в реална употреба с професионални танцьори и любители. Потребителите изпробваха продуктите в различни класове по танци и дадоха своите препоръки и отзиви. По този начин ние подобряваме нашите продукти, за да отговарят на нуждите на танцьорите. Освен това проверяваме дали размерите отговарят, за да ви гарантираме пълно удобство.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

С какво да комбинирате панталона за ефектна визия?
Вдигнете крачолите над прасеца, за да акцентирате върху краката и стъпките си. Можете да го носите над безшевен клин или черен чорапогащник. Комбинирайте с бюстие или тесен потник като контраст на широката кройка на панталона.
Как да изберете облекло за модерни танци?
Учителите по танци често препоръчват какво трябва да е облеклото за балет, докато при модерните танци можете да избирате сами. Единственото изискване при модерните танци е да се чувствате удобно и дрехите да не пречат на движенията ви. Подходящи комбинации са широко долнище и горнище по тялото или долнище по тялото и широко горнище.
HAUT DE PAGE