ДАМСКИ ШОРТИ С КОЛАН ЗА ТАНЦИ, ЧЕРНИ

Réf.
8554606
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Търсите удобни шорти, за да танцувате свободно? Памучната материя осигурява мекота, а детайлите на колана и джобовете стилна визия за танци.
Еластичност
Свободна кройка, която следва движенията на тялото.
Мекота
Материя от памук (за мекота) и синтетика (дишаща функция).

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 47.0% памук, Основна материя : 32.0% модал, Основна материя : 16.0% полиестер, Основна материя : 5.0% еластан
Продуктът е одобрен от
Нашият екип провежда тестове на всички продукти в реална употреба с професионални танцьори и любители. Потребителите изпробваха продуктите в различни класове по танци и дадоха своите препоръки и отзиви. По този начин ние подобряваме нашите продукти, за да отговарят на нуждите на танцьорите. Освен това проверяваме дали размерите отговарят, за да ви гарантираме пълно удобство.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

С какво да комбинирате шортите за ефектна визия?
Можете да комбинирате шортите с безшевен клин или черен чорапогащник, за да подчертаете вашите танцови стъпки. Съчетайте с бюстие или с бюстие и широка блуза отгоре.
Как да изберете облекло за модерни танци?
Учителите по танци често препоръчват какво трябва да е облеклото за балет, докато при модерните танци можете да избирате сами. Единственото изискване при модерните танци е да се чувствате удобно и дрехите да не пречат на движенията ви. Подходящи комбинации са широко долнище и горнище по тялото или долнище по тялото и широко горнище. Не се колебайте да облечете няколко дрехи една върху друга - тениска и потник или тениска и бюстие.
HAUT DE PAGE