ДАМСКИ ШОРТИ ЗА ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА, ЧЕРНО/ЧЕРВЕНО С ПАЙЕТИ

Réf.
8501244
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Шорти за художествена гимнастика с женствена линия, от дишаща материя и подходящо за машинно пране (30˚C). Лъскавата материя подчертава извивките на тялото ви по време на състезания и тренировки.

4 цветове

Еластичност
Мека материя с еластан, гарантираща свобода на движение.
Лесна поддръжка
Машинно пране на 30°C от опаковата страна. Да не се суши в сушилня.
Отвеждане на изпотяването
Гарантира дишане на тялото по време на тренировка.
Влияние върху околната среда
Оценка E - сравнение: дамски шорти - техническа информация.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 85.0% полиестер, Основна материя : 15.0% еластан
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тестове
Залите за художествена гимнастика са нашите изследователски лаборатории. Дрехата е тествана при реални условия по време на тренироки и състезания, за да се проверят качествата й.
Как да изберете облекло за гимнастика?
Съвети от нашия дизайнерски екип: идеалното облекло за тренировки е трико без ръкави с къс или дълъг клин, то ще ви гарантира комфорт и свобода на движение. Трикото е опционално при тренировки, но е задължително при състезания.
Защо да изберете шорти?
Шортите позволяват пълен обхват и свобода на движение.
Как да поддържате облеклото за гимнастика?
Защото знаем, че цените времето си, нашето облекло за гимнастика е подходящо за машинно пране. При все това е важно да спазвате инструкциите, за да не повредите декоративните елементи. Перете дрехите и аксесоарите наопаки на кратка програма при 30°C и ги центруфугирайте на програма за деликатно пране. Да не се сушат в сушилня.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвя се глобална оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите измежду продуктите от един вид (тениски, панталони, раници и други) онези, които имат най-малко въздействие върху околната среда. Повече информация на http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE