ДАМСКИ ШОРТИ ЗА КАРДИО ФИТНЕС 100 LOOSE, ЧЕРНИ

Réf.
8554846
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Дишащи шорти със свободна кройка, комбинират се отлично с потник My Top.
Отвеждане на изпотяването
Дишаща материя, която запазва тялото сухо и изсъхва бързо.
Лекота
Лека и мека материя, гарантираща комфорт.
Не прозира
Материята не прозира, независимо от движенията и позите на тялото.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 100.0% полиестер Платка : 84.0% полиестер, Платка : 16.0% еластан
Тестове
Продуктът е преминал тестове на многократно пране и сушене, за да се провери устойчивостта на материята и цветовете. Подобни тестове редовно се провеждат в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Лека материя
Лека материя, която не се мачка за максимален комфорт.
Широка кройка
Широка кройка, гарантираща голяма свобода на движение.
Тестват ли се продуктите преди продажба?
Да, разбира се! Подлагаме на строги тестове всички платове, които използваме за нашите продукти, за да гарантираме приятна и безопасна тренировка. Тестваме устойчивостта на цветовете, устойчивостта при многократно пране, отвеждането на изпотяването и други характеристики. А след това? Това ли е всичко? Не, не спираме до тук. Облеклата се тестват от спортуващи в реални условия. Взимаме предвид впечатленията им и обратната им връзка, за да подобряваме продуктите.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвена е цялостна оценка ABCDE за лесно идентифициране на продуктите с най-малко влияние върху околната среда в сравнение с други продукти от същата категория (тениски, панталони, раници и др.). Decathlon предоставя информация за въздействието на продуктите върху околната среда по собствена инициатива. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE