ДАМСКИ ШОРТИ ЗА ЙОГА ОТ БИОПАМУК, ЧЕРНО/ БОРДО МЕЛАНЖ

Réf.
8394002
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Меки шорти от памук, добит от биоземеделие. Широкият колан, който се обръща, леко придържа долната част на корема и се адаптира към всяка форма на тялото, включително и при бременност.

3 цветове

от
12,10 лв.9,90 лв.*
Свобода на движение
Еластан за повече свобода на движение.
Екоконцепция
Памук от биоземеделие - без ГМО, химически торове и пестициди.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 96.0% памук, Основна материя : 4.0% еластан
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за лека йога (хатха, нидра, за възстановяване и др.)
Гаранция
2 години

съвети

Инструкции за поддръжка
Избрахме памук, добит от биоземеделие, за да намалим вредното влияние върху околната среда и върху екосистемата в района на отглеждане на културата. И все пак, начинът, по който се отнасяте към дрехата, също оказва влияние върху околната среда. Перете на програми без предпране. Перете на 30°С, а не на 40°С, тъй като така спестявате до 37% електроенергия. Използвайте препарати за пране с доказано намалено вредно влияние върху околната среда в опаковки от рециклирани материали.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция на продуктите за йога
Комфортът е съществен елемент при йога практиките и фитнес тренировките. Ето защо цялата гама дрехи за йога Domyos е създадена с цел осигуряване на по-голяма свобода на движение. Широкият колан, който се обръща, е идеален за позите в йогата. Благодарение на нашите продукти можете да се концентрирате върху позите и дишането. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
Памук, добит от биоземеделие
Памукът, добит от биоземеделие, се отглежда без използване на химически продукти. Чрез методите на биоземеделието се цели намаляване на вредните влияния върху околната среда. По този начин се опазва биологичното разнообразие и плодородието на почвите и се намалява рискът от замърсяване на подпочвените води. 60% по-малко потребление на вода спрямо обикновения памук.
Защо да изберете биопамука?
Дишате, отпускате се, освобождавате се от стреса. Йогата е синоним на благоденствие. Практикуващите йога са особено чувствителни към взаимоотношенията с околния свят, уважението към другия и към околната среда. Ето защо ви предлагаме памук, добит от биоземеделие (с цел намаляване на вредните влияния върху околната среда).
Защо да практикувате йога?
Йогата, чиито корени могат да се проследят до Древна Индия, е дисциплина, чрез която се постига сливане на тялото и ума. При редовна практика човек започва да се чувства добре физически и психически. Тялото е по-гъвкаво, силно и тонизирано. Човек се чувства по-уверен и спокоен.Някои течения в йогата (като айенгар) изискват голяма прецизност в позите. Инструктурът трябва да вижда краката/коленете на практикуващите, за да може да ги коригира, ако се налага.
HAUT DE PAGE