ДАМСКО БЕЗШЕВНО БЮСТИЕ ЗА ЙОГА, РОЗОВ МЕЛАНЖ

Réf.
8491788
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Бюстие за йога със свалящи се подплънки и регулиращи се презрамки - отличен избор за динамична йога. Тънки презрамки - поддръжка първа степен.
от
27,20 лв.19,10 лв.*
Свобода на движение
Бюстие с две лица, което следва всяко движение при позите в йогата.
Отвеждане на изпотяването
Техническа материя, благодарение на която оставате сухи.
Ограничаване на дразненето на кожата
Безшевна дреха за ограничаване на зоните на триене.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размери
от XS до XXL.
Цвят
лилаво/сиво
Състав
Основна материя : 50.0% полиамид, Основна материя : 34.0% полиестер, Основна материя : 16.0% еластан
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за динамична йога (ащанга, виняса, хот йога и др.).
Гаранция
2 години

съвети

Инструкции за поддръжка
Начинът, по който се отнасяте към дрехата, също оказва влияние върху околната среда. Перете на програми без предпране. Перете на 30°С, а не на 40°С, тъй като така спестявате с до 37% електроенергия.Използвайте препарати за пране с доказано намалено вредно влияние върху околната среда в опаковки от рециклирани материали.
Ограничения за ползване
Тънки презрамки - не е подходящо за едър бюст.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

За кого е подходяща динамичната йога (ащанга, хот йога)?
Динамичната йога може да се комбинира и с други спортове като например тичане, гмуркане, сърф и танци, които изискват висока концентрация и голяма гъвкавост, издръжливост и устойчивост. И наистина, йогата е особено ефективна, ако е в комбинация с друга физическа активност и не са рядкост случаите, при които професионални спортисти започват да се занимават с нея, за да подобрят постиженията си.
Защо да практикувате йога?
Йогата, чиито корени могат да се проследят до Древна Индия, е дисциплина, чрез която се постига сливане на тялото и ума. При редовна практика човек започва да се чувства добре физически и психически. Тялото е по-гъвкаво, силно и тонизирано. Човек се чувства по-уверен и спокоен.
Концепция на дрехите за йога на Domyos
Комфортът е съществен елемент при йога заниманията. Ето защо цялата гама дрехи за йога е създадена с цел осигуряване на по-голяма свобода на движение. Благодарение на нашите продукти можете да се концентрирате върху позите и дишането. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
HAUT DE PAGE