ДАМСКО БЮСТИЕ ОТ ДИШАЩА МАТЕРИЯ ЗА МОДЕРНИ ТАНЦИ, ЧЕРНО

Réf.
8548307
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Търсите елегантност и стил? Това бюстие може да се носи самостоятелно или под блуза или потник. Кръстосаните презрамки и мрежата на гърба създават привлекателна визия.
Дишане на тялото
Синтетичната материя отвежда влагата от изпотяване.
Еластичност
Мека материя, осигуряваща свобода на движение.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 87.0% полиестер, Основна материя : 13.0% еластан Подплата на чашката : 90.0% полиестер, Подплата на чашката : 10.0% еластан Допълнителна подплата : 76.0% полиамид, Допълнителна подплата : 24.0% еластан Материя на гърба : 90.0% полиестер, Материя на гърба : 10.0% еластан
Продуктът е одобрен от
Нашият екип провежда тестове на всички продукти в реална употреба с професионални танцьори и любители. Потребителите изпробваха продуктите в различни класове по танци и дадоха своите препоръки и отзиви. По този начин ние подобряваме нашите продукти, за да отговарят на нуждите на танцьорите. Освен това проверяваме дали размерите отговарят, за да ви гарантираме пълно удобство.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

С какво да комбинирате бюстието за ефектна визия?
Кръстосаните презрамки и мрежата на гърба подчертават вашите движения. За по-ефектна визия комбинирайте бюстието с широк панталон: то не прозира и може да се носи самостоятелно. Можете да се обличате на слоеве - сложете бюстието под потник или широка блуза, с клин или чорапогащник под къси панталонки или с широк панталон.
Как да изберете облекло за модерни танци?
Учителите по танци често препоръчват какво трябва да е облеклото за балет, докато облеклото за модерни танци можете да избирате сами. Единственото изискване при модерните танци е да се чувствате удобно и дрехите да не пречат на движенията ви. Подходящи комбинации са широко долнище и горнище по тялото или долнище по тялото и широко горнище. Препоръчваме ви нашите панталони със свободна кройка, на които можете да променяте дължината, така че да подчертаете стила и движенията си.
HAUT DE PAGE