ДАМСКО БЮСТИЕ ОТ ДИШАЩА МАТЕРИЯ ЗА МОДЕРНИ ТАНЦИ, ЧЕРНО

Réf.
8548307
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Търсите елегантност и стил? Това бюстие може да се носи самостоятелно или под блуза или потник. Кръстосаните презрамки и мрежата на гърба създават привлекателна визия.
Дишане на тялото
Синтетичната материя отвежда влагата от изпотяване.
Фиксиране
Ластичната лента под гърдите не позволява разместване на бюстието.
Еластичност
Мека материя, осигуряваща свобода на движение.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 87.0% полиестер, Основна материя : 13.0% еластан Подплата на чашката : 90.0% полиестер, Подплата на чашката : 10.0% еластан Допълнителна подплата : 74.0% полиамид, Допълнителна подплата : 26.0% еластан Материя на гърба : 90.0% полиестер, Материя на гърба : 10.0% еластан
Продуктът е одобрен от
Нашият екип провежда тестове на всички продукти в реална употреба с професионални танцьори и любители. Потребителите изпробваха продуктите в различни класове по танци и дадоха своите препоръки и отзиви. По този начин ние подобряваме нашите продукти, за да отговарят на нуждите на танцьорите. Освен това проверяваме дали размерите отговарят, за да ви гарантираме пълно удобство.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

С какво да комбинирате бюстието за ефектна визия?
Кръстосаните презрамки и мрежата на гърба подчертават вашите движения. За по-ефектна визия комбинирайте бюстието с широк панталон: то не прозира и може да се носи самостоятелно. Можете да се обличате на слоеве - сложете бюстието под потник или широка блуза, с клин или чорапогащник под къси панталонки или с широк панталон.
Как да изберете облекло за модерни танци?
Учителите по танци често препоръчват какво трябва да е облеклото за балет, докато облеклото за модерни танци можете да избирате сами. Единственото изискване при модерните танци е да се чувствате удобно и дрехите да не пречат на движенията ви. Подходящи комбинации са широко долнище и горнище по тялото или долнище по тялото и широко горнище. Препоръчваме ви нашите панталони със свободна кройка, на които можете да променяте дължината, така че да подчертаете стила и движенията си.
HAUT DE PAGE