ДАМСКО БЮСТИЕ ЗА МОДЕРНИ ТАНЦИ, ЧЕРНО

Réf.
8548307
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Търсите елегантно и удобно бюстие? Това меко бюстие с X-образни презрамки и два вида материя на гърба е идеалният избор за модерни танци и модерен джаз.

3 цветове

Еластичност
С еластан за пълна свобода на движение.
Отвеждане на изпотяването
Дишаща, мека и бързосъхнеща материя за максимален комфорт.
Мекота
Меката подплата осигурява комфорт на бюста.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 87.0% полиестер, Основна материя : 13.0% еластан Подплата на чашката : 90.0% полиестер, Подплата на чашката : 10.0% еластан Допълнителна подплата : 76.0% полиамид, Допълнителна подплата : 24.0% еластан Материя на гърба : 90.0% полиестер, Материя на гърба : 10.0% еластан
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Задължително ли е носенето на бюстие за модерни танци и модерен джаз?
Ако не носите трико или спортен сутиен, тогава ви препоръчваме това удобно бюстие, осигуряващо пълна свобода на движение. Дизайнът и кройката му съчетават елегантност и комфорт - задължителните качества на облеклото за модерни танци.
Комбиниране на бюстието за модерни танци
Това елегантно бюстие може да се носи самостоятелно с долнище по избор, както и да се комбинира с потник или тениска за танци от нашата гама продукти. Когато се носи самостоятелно, то гарантира пълна свобода на движение. Когато се носи с потник, той покрива изцяло презрамките на бюстието и осигурява стилна визия на гърба. При комбинация с тениска с изрязан гръб презрамките остават видими като деликатен детайл в облеклото за танци.
HAUT DE PAGE