ДАМСКО ДОЛНИЩЕ 540, ЧЕРНО

Réf.
8520536
Users reviews
5 / 5 1 Мнение
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Актуална кройка по тялото с ципове на крачолите, които позволяват лесно събличане и обличане, без да сваляте обувките. Друго предимство са джобовете с цип.
Мекота
Материя с голям процент памук в състава за мекота.
Топлина
Ватираната от върешната страна материя осигурява умерена топлина.
Еластичност
Еластанът в състава на дрехата гарантира свобода на движение.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 57.0% памук, Основна материя : 38.0% полиестер, Основна материя : 5.0% еластан Платка : 58.0% памук, Платка : 38.0% полиестер, Платка : 4.0% еластан Джоб : 100.0% памук
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция на продуктите за гимнастика и пилатес
Гамата дрехи за гимнастика и пилатес е подходяща за редовни (фитнес, лека гимнастика, стречинг, тонизиране и укрепване на мускулатурата) занимания с ниска или висока интензивност, благодарение на които поддържате добра форма, строен силует и добро здравословно състояние. Екипите на Domyos работят за постигане на идеален баланс между комфорт и дишане на тялото. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато, благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
Дизайн, фокусиран върху комфорта
Край на дискомфорта от етикетите, докато спортувате. Етикетът вече не е зашит директно за дрехата, а към отделно парче плат, което можете да отрежете без риск да повредите дрехата.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвена е цялостна оценка ABCDE за лесно идентифициране на продуктите с най-малко влияние върху околната среда в сравнение с други продукти от същата категория (тениски, панталони, раници и др.). Decathlon предоставя информация за въздействието на продуктите върху околната среда по собствена инициатива. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/

Users reviews

 • Жена
  50-59 години
  24 февруари 2020
  Изпозвано Повече от 1 година
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  много добър

  уникално долнище. удобно

HAUT DE PAGE