ДАМСКО ДОЛНИЩЕ ОТ БИОПАМУК ЗА ЙОГА, ТЪМНОСИНЬО

Réf.
8574058
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Меко долнище от памук, добит от биоземеделие. Широкият колан, който се обръща, леко придържа долната част на корема и се адаптира към всяка форма на тялото, включително и при бременност.

5 цветове

Свобода на движение
Еластан за повече свобода на движение. Връзка за стягане в края на крачолите.
Екоконцепция
Памук от биоземеделие - без ГМО, химически торове и пестициди.
Фиксиране
Колан без връзки-можете да покриете талията или да го навиете, за да я покажете.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 92.0% памук, Основна материя : 8.0% еластан
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Защо да изберете биопамук?
Памукът, добит от биоземеделие, се отглежда без използване на химически продукти. Чрез методите на биоземеделието се цели намаляване на вредните влияния върху околната среда. По този начин се опазва биологичното разнообразие и плодородието на почвите и се намалява рискът от замърсяване на подпочвените води.
Как се създават нашите продукти?
Нашият екип се състои от начинаещи до експерти по йога. Всички ние споделяме една и съща страст. По време на нашите йога практики - от най-леката до най-динамичната, винаги търсим хармония и баланс. Съвместно с нашата широка мрежа от сътрудници създаваме продукти, които отговарят на вашите очаквания и нужди. Стремим се да създадем положителна, благоприятна и щадяща околната среда йога практика.
Какво е йога за бременни?
Йога за бременни е фокусирана върху техниката на дишане и пози, които са в помощ на бременните жени преди, по време на и след раждане. Тя се изпълнява с помощта на различни опори, така че бременните жени да могат удобно да правят пози, които ги подготвят за раждане, изискващи сила и гъвкавост.
Предимствата от йога за бременни
Много са. Укрепване на мускулите и повишаване на силата, издръжливостта и гъвкавостта, подобрен сън, облекчаване на болките в гърба и кръста, намаляване на стреса и тревожността, повишаване на концентрацията. С две думи - практикуването на йога, докато сте бременни, ще ви донесе само позитиви.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвена е цялостна оценка ABCDE за лесно идентифициране на продуктите с най-малко влияние върху околната среда в сравнение с други продукти от същата категория (тениски, панталони, раници и др.). Decathlon предоставя информация за въздействието на продуктите върху околната среда по собствена инициатива. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE