ДАМСКО ДОЛНИЩЕ ЗА ПИЛАТЕС Confort+ 500 REGULAR, ЧЕРНО

Réf.
8518658
Users reviews
5 / 5 1 Мнение
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Подсилващото парче и джобът за ключ ви гарантират комфорт по време на тренировка.Коланът не позволява смъкване на дрехата по време на спортни занимания.

2 цветове

Мекота
Материя с голям процент памук в състава за мекота и комфорт.
Еластичност
Еластанът в състава на дрехата гарантира свобода на движение.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 92.0% памук, Основна материя : 8.0% еластан Ластик на талията : 96.0% памук, Ластик на талията : 4.0% еластан
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Какви са предимствата на серията долнища FIT+?
Колекцията клинове и долнища Fit+ е подходяща за пилатес и лека гимнастика с умерена интензивност. Всеки от предложените модели осигурява свобода на движение благодарение на меката и еластична материя със състав памук и еластан. Богат избор от модели, подходящи за всеки силует. Остава само да изберете подходящия за вас, за да се чувствате красиви и добре в кожата си по време на тренировка.
Продукти с непобедимо съотношение цена-качество
В Декатлон разработваме, произвеждаме и продаваме нашите продукти в целия свят и в това е нашата сила. Това ни позволява да контролираме всички етапи от живота на нашите продукти - от идеята за тях до пускането им в продажба през дизайна, опаковката, транспорта и т.н. Целта ни е проста - да ви предлагаме все по-качествени продукти за вашите занимания по пилатес и гимнастика на цена достъпна за възможно най-много хора.

Users reviews

 • Жена
  30-39 години
  08 юли 2019
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Качествен продукт

  Материята на долнището е 100 % продукт, което е една от основните причини да го закупя. Удобно и практично за носене.

HAUT DE PAGE