ДАМСКО ДОЛНИЩЕ ЗА ЙОГА, ЧЕРНО

Réf.
8484581
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
По-елегантно в сравнение с клина, долнището е дишащо, меко и с отлични характеристики, за да можете да го носите през целия ден.
Свобода на движение
Стесняващи се надолу крачоли и еластан за повече свобода на движение.
Отвеждане на изпотяването
Техническата материя абсорбира и отвежда изпотяването и изсъхва бързо.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 94.0% полиамид, Основна материя : 6.0% еластан Ластична лента : 78.6% полиестер, Ластична лента : 21.4% естествен каучук
Предназначение
за динамична йога (ащанга, виняса, хот йога и др.).
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Долнище за динамична йога
Долнището е създадено, за да осигури максимална свобода на движение при динамични йога практики. Дишаща дреха със свободна кройка, която следва движенията на тялото. Благодарение на непрозиращата материя и високия колан, се чувствате напълно сигурни по време на йога практиките ви.Тесни в долната част крачоли, за да не се смъкват при обърнатите пози. 2 джоба и връзка на колана.
Концепция на продуктите за йога
Комфортът е съществен елемент при йога практиките и фитнес тренировките. Ето защо цялата гама дрехи за йога Domyos е създадена, за да осигури по-голяма свобода на движение. Благодарение на нашите продукти можете да се концентрирате върху позите и дишането. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
За кого е подходяща динамичната йога (ащанга, хот йога)?
Динамичната йога може да се комбинира с други спортове, като бягане, гмуркане, сърф и танци, които изискват висока концентрация, голяма гъвкавост и издръжливост. И наистина, йогата е особено ефективна, ако е в комбинация с друга физическа активност и не са рядкост случаите, при които професионални спортисти започват да се занимават с нея, за да подобрят постиженията си.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвена е цялостна оценка ABCDE за лесно идентифициране на продуктите с най-малко влияние върху околната среда в сравнение с други продукти от същата категория (тениски, панталони, раници и др.). Decathlon предоставя информация за въздействието на продуктите върху околната среда по собствена инициатива. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE